ZMA HMB KREATYNA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmb mi robi
???//
a zma pomoduje w organizmie wzrost testosteronu i chormonu wzrostu
Nie wierz we wszystko co producent pisze gdyby zwykle witaminy - cynk magnez i witamina B6 powodowala takie rzeczy to wiekszosc osob nie mogloby zadnych witamin jesc
cwicze vale tudo 4 razy w tygodniu i 2 raz robie siłke
To dalacz jeszcze 2 razy silownie zeby 4 razy w tygodnniu byla to wtedy ma to sens
a kreatyna megabolu mi robi
po glutaminiekiedys przytyłem 10 kg a
tia placebo czyni cuda, glutamina nie ma wiele wspolnego ze wzrostem masy glutamina to antykatabolik, a pozatym wg nowszych badan nie dziala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
glutamina nie ma wiele wspolnego ze wzrostem masy glutamina to antykatabolik, a pozatym wg nowszych badan nie dziala.
Chriser, możesz to rozwinąć? Jakie badania?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak po glutaminie nie mozna przytyc jak zawiera na 100 g 70 g białka 25 węglowodanów i 5 g tłuszczuw i
O matko Ty nawet nie wiesz co to jest glutamina, po pierwsze glutamina to aminokwas wiec jak moze tluszcz i weglowodany zawierac po drugie nie masz zielonego pojecia o czym mowisz wiec lepiej skoncz branie odzywek bo krzywda Ci sie stanie!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
glutamina nie ma wiele wspolnego ze wzrostem masy glutamina to antykatabolik, a pozatym wg nowszych badan nie dziala.
Chriser, możesz to rozwinąć? Jakie badania?
Sorry ale byly opublikowane na konkurencyjnym forum i nie moge linka dac:)
Chodzilo o to zo glutaminy podawanej doustnie przyswajasz znikomy procent, dziala tylko podawana dozylni i w mniejszym stopniu dziala peptyd glutaminy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HMB jak juz masz to dorzucaj do kazdej porcji kreatyny ok. 1g, oraz bierz przed treningiem i po przebudzeniu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak mam przytyć..?
- Ponad rok temu
-
Garbienie sie....
- Ponad rok temu
-
Wygalanie się
- Ponad rok temu