jak mam przytyć..?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a z odrzywkami to się koniecznie skonsultuj bo sobie jeszcze krzywde zrobisz. powodzenia! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do jednoego z przedmówców ja od zawsze najwiecej jem na wieczór i bynajmniej gruby nie jestem 190wzrostu 78 kg zależy to od genetyki
ooo men i tutaj uzyles slowa GENETYKA, no wlasnie , jesli chodzi o przytycie / zchudniecie tluszczowe to tutaj czasami nawet jedzenie na noc nie moze pomoc. Ale jesli chodzi o mase miesniowa to kazdemu sie moze udac , tylko tu tez genetyka ma cholernie duze znaczenie, kazdemu przybedzie ale jednemu szybciej drugiemu wolniej, tak samo jak ktos na redukcje robi , nawet najlepsze fat burnery czasami redukcji nieprzyspiesza.
Napisano Ponad rok temu
I wcale nie jest tak latwo mase zrobic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze nie ma specjalnej diety ale staram sie jesc wszystko co popadnie?
ok 5-6 posilkow dziennie?
i waga no ze tak powiem to za h**a nie chce dojsc do 60
nawet gainery uzupelniajace nie pomagaja czyli
sniadanie, gainer, obiad, "podwieczorek", gainer, kolacja
no i nic dalej z miejscu
eh no kurde a ludzie nazekaja ze maja slaba przemiane materi a jakby mieli taka to tez by nazekali
chybaze ja mam tasiemca?
nie no teraz zacznie sie szkola... ureguluje sie plan dnia rozlozy sie to bardziej stabilnie i zobacze efekty po miesiacu czy to sie zmieni czy nie... wiec do listopada
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczupli ludzie długo żyją tym się pocieszaj
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zalezy od odpowiedniego zbilansowania diety, nieraz spotykalem sie z osobami, ktore twierdzily ze pochlaniaja cholendarne ilosci pokarmu itp. biadolenie, a po jakims czasie wychodzily na jaw przyczyny problemow. Duzo moze byc przyczyn, jednak propozycja Slaszysza wydaja sie byc najbardziej trafna. Duza ilosc bialka wbrew pozora moze przeszkodzic w przyrostach tzw "masy", bo bialko zamiast zurzyte na cele budulcowe zostanie spalone w celu uzyskania energi, gdyz nie ma odpowiedniego stosunku weglowodanow do bialka. Kolejna sprawa to kalorycznosc codziennej diety, z regulu mlodzi ludzie sa bardzo aktywni, duzo ruchu itp. wiec nieraz ciezko im uzyskac nadwyzke kaloryczna. Na Twoim miejscu sprobowalbym zaczac chodzic 2-3 razy w tyg. na silownie. Zacznij od lekkich cwiczen i nie przeciazaj kregoslupa. Z odzywek polecilbym Ci jedynie Carbo stosowane bezposrednio po kazdym treningu zarowno Capoeiry oraz silowym w ilosci 50-60 g na 500 ml wody. Jezeli spozywasz mala ilosc warzyw i owocow to zaopatrz sie dodatkowo w preparat witaminowo-mineralny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Garbienie sie....
- Ponad rok temu
-
Wygalanie się
- Ponad rok temu
-