Faktycznie mysle, ze moze Ci to byc jeszcze nieznane - z oczywistych wzgledow. Jak juz bedziesz mial wlosy na klacie, to byc moze sie z tym zaznajomisz.
Po gnoma to robisz? :?
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie mysle, ze moze Ci to byc jeszcze nieznane - z oczywistych wzgledow. Jak juz bedziesz mial wlosy na klacie, to byc moze sie z tym zaznajomisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Worns co Ty się pytasz jak dziecko? Napisali Ci ludzie, że jedni ze względów estetycznych, inni higienicznych, a jeszcze inni z wygody. Jak dla Ciebie miarą męskości jest włoch pod pachą, to Ci współczuję. Przypomniasz mi pewnego dziadka, u którego na stancji mieszkał mój jeden znajomy - nie mógł zrozumieć, że kolega kąpie się codziennie, bo jak twierdził " Mężczyzna powienien pachnieć potem i papierosami".
No więc jakiej odpowiedzi oczekujesz? Jak Ci powiem, że golę pachy bo lubię jak mnie moja dziewczyna tam liże to już będziesz ustatysfakcjonowany?
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
dokladnie....zwlaszcza przy kulaniu to mozna odczucLepiej sobie ogolic klate, czy lepiej, zeby ocierki rekawica co chwile wyrywaly/ciagnely za wloski?
Czy taki bardzo prozaiczny powod moze byc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem "ludzi", to co napisałem do rybaka to swoisty off topic.
Worns co Ty się pytasz jak dziecko? Napisali Ci ludzie, że jedni ze względów estetycznych, inni higienicznych, a jeszcze inni z wygody. Jak dla Ciebie miarą męskości jest włoch pod pachą, to Ci współczuję. Przypomniasz mi pewnego dziadka, u którego na stancji mieszkał mój jeden znajomy - nie mógł zrozumieć, że kolega kąpie się codziennie, bo jak twierdził " Mężczyzna powienien pachnieć potem i papierosami".
No więc jakiej odpowiedzi oczekujesz? Jak Ci powiem, że golę pachy bo lubię jak mnie moja dziewczyna tam liże to już będziesz ustatysfakcjonowany?
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
dokladnie....zwlaszcza przy kulaniu to mozna odczucLepiej sobie ogolic klate, czy lepiej, zeby ocierki rekawica co chwile wyrywaly/ciagnely za wloski?
Czy taki bardzo prozaiczny powod moze byc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolarze gola sobie nogi zeby lepiej wcierac masci rozgrzewajace mam dwuch w grupie
Napisano Ponad rok temu
a to byś miesznie wyglądało, gdyby koleś miał wygoloną klatkę i a nogi owłosione
Napisano Ponad rok temu
Mnie martwi jedno - czy za parę lat golenie ciała przez mężczyznę nie stanie się u nas takim samym kulturowym wymogiem jak u kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pwyciskac wydluac albo poczekac az sam wyjdzie kiedys hehe 8O :twisted: a co do facetow z glolymi klatami to zdecydowanei wiekszosc kobiet kreca wlansie tacy "wygoleni" bo coz przyjemnego jest przytulanei sie do sweterka z wlosia naturalnego 8O 8O ja tam wole chlopcow z gladkimi klatami przynajmniej ladnei widac miesnie i mozna sie przytulic bez obawy poklaleczenia twarzy heheheheh wiec chlopcy golcie klaty hehehehheheheheskończcie pierdolić i lepiej powiedzcie co robić z wrastającymi włoskami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I o to wlasnie chodzi.Kwestia higieny. Włosy pod pachami i na wzgórku służą do zatrzymywania naturalnego zapachu. (...)
Żeby nie śmierzieć na treningu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu