Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie jutro minie wlasnie 6 tygodni... a skrzynka pusta
Akme też z NG? zastanawiam się czy to może mieć związek z ich nieustępliwością co do oznaczenia paczki jako gift, multitool i obniżenia wartości - może przez to one gdzieś utnęły na cle, albo jeszcze gorzej - komuś się przykleiły do łapki?
Napisano Ponad rok temu
a dzis wlasnie mialem sobie cos u nich zamowic, no ale jak mam czekac poltora miesiaca i drzec czy przyjdzie czy nie :?
no ale coz,miejmy nadzieje ze sie nie nadzieje i wsio budziet haraszo...
swoja droga pozdrawiam celnikow, jakby tam cos do lodzi szlo to puscie co?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie... A mialo byc tak pieknieAkme też z NG?
Napisano Ponad rok temu
Ale tak to bywa.
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych co czekają...
Napisano Ponad rok temu
a kij zamowie i zobacze co bedzie :wink:
w koncu na nic nie licze to i sie nie zawiode....
Napisano Ponad rok temu
Tak więc wiem, że dalej nic nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
Teoretycznie podobnie, jak piszesz, tylko, ze jak spytalem, czy sa mi w stanie powiedziec, czy ta paczke dostali i byc moze lezy u nich gdzies w magazynie - odpowiedz byla "nie, nie ma takie mozliwosci".
Rejestruja tylko ubezpieczone przesylki, a takich typu USPS GP to w ogole nie maja w bazie danych. Tak samo poczta, tez nie byli w stanie powiedziec, czy to do nich doszlo - jak przychodzi, to listonosz dostaje, zanosi, i tyle.
A po jakims tygodniu latarka sie nagle cudownie znalazla w skrzynce na listy. Chyba jeszcze mam papiery celne, jak znajde, to sprawdze kiedy byla u nich, bo jeszcze tego nie robilem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zona juz wszystkie poplacone rachunki zutylizowala w niszczarce
Napisano Ponad rok temu
W temacie sprawdzania w urzędzie celnym, to i ja uzyskałem informację że nie są w stanie sprawdzić czy dana paczka jest u nich. Pani odrazu powiedzioał, że działają niezawodnie i muszę szukać na poczcie w Polsce lub USA. Typowe odbijanie "piłeczki".
A swoją drogą ciekaw jestem czy sklep - pvk będzie umiał udowodnić wysłanie noża.
Będzie ze mnie jeszcze jakiś śledczy, w Polsce to zajęcie z przyszłością.
Napisano Ponad rok temu
U mnie jutro minie wlasnie 6 tygodni... a skrzynka pusta
Akme też z NG? zastanawiam się czy to może mieć związek z ich nieustępliwością co do oznaczenia paczki jako gift, multitool i obniżenia wartości - może przez to one gdzieś utnęły na cle, albo jeszcze gorzej - komuś się przykleiły do łapki?
Ja mysle ,ze to moze z okazji swiat wielkanocnych (miedzyinnymi, wiecie paczki od rodzin ...itd widzialem jaki jest ruch u nas , wiecz czemu nie u nich, a urzad c. ma w takie dni niezly burdel) jak zawmawialem na boze narodzenie tez sie paczki tak wlokly ......teraz juz mi mija 3 tydzien jak czekam na jedna
Co do lepkich paczek , kiedys sie zdarzylo ze przyszla paczka ,ktora sie komus przykleila do lapek.....ale niestety tylko paczka, bez zawartosci
Najwiecej kradna w polsce i przy ladunku na samolot (ojciec jezdzil kiedys do chin po towar ,widzial jak to dziala na lotniskach )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie dostałem maila z NewGraham że nie przyjmują płatności międzynarodowych kartami kredytowymi bo mają kłopoty z lewymi Fajnie wiedzieć że nie tylko my mamy kłopoty
taaa, a zaraz napiszą, że wszystkie transakcje międzynarodowe, na 3 miesiące wstecz zostały anulowane ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos kręca własnie mi pociągneli z konta i ekarty kaske za zamówienie,a ona służy w sumie jako prosta kredytówka .A teraz czekam na PiczkeWłaśnie dostałem maila z NewGraham że nie przyjmują płatności międzynarodowych kartami kredytowymi bo mają kłopoty z lewymi Fajnie wiedzieć że nie tylko my mamy kłopoty
Napisano Ponad rok temu
Spróbuje jeszcze raz może się nie zauważą
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu