tak sobie czytam ostatnio nasze dyskusje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... i mam nieodparte wrażenie, że to forum zaczyna podążać w jakimś dziwnym kierunku... jakoś tak pokręcone są te wątki w każdym razie. :?
Piter, masz rację, trochę dziwne klimaty ...
Ale ('with all due respect' poklon ) rola moderatorów polega także na nadawaniu tonu (i jakości) dyskusjom, na zapodawaniu tematów i 'stymulowaniu' , coby szły w dobrą stronę ... nie tylko ryms i ciach ciach za linki tu-i-tam albo posty NTG.
No, teraz to już mam bana ... przestraszony :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Co do nadawania tonu... po prostu nie mam już ani siły ani chęci pisać po raz setny o tych samych sprawach w kolejnych wątkach "filozoficzno-wyśmiewczo-taktyczno-kasowo-gównianych" do których sprowadza się coraz więcej dyskusji.
Zaczynam powoli rozumieć Seikena...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter jezeli masz jakies pomysly to mow, napewno masa osob cie poprze i moze cos ciekawego z tego wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
nie... tylko wkurwiony jestem, bo się fajne miejsce marnuje...
Niepotrzebnie, to i tak jest super forum. A że zakrada się odrobina dekadencji czasem ... tego, no 8) 'świat dąży do maksymalnej entropii', ot co!
Zerknij na posty z początku, także swoje - duuuża zmiana, niemało z forumowiczów zaszło bardzo daleko w nożoholiźmie.
Napisano Ponad rok temu
Zamiast rzeczowych wypowiedzi żarciki i gadka o "dupie Maryni".
Pojawiają się jakieś tematy, które moim zdaniem powinny być publikowane w knajpie.
Na szczęście są osoby, które trzymają "stary"poziom.
P.S.
Może to tylko wakacyjne rozluźnienie. Mam taką głęboką nadzieję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obiecuje ze swojej strony napisac kilka 2-3 ciekawe artykuly strice "nozowe" przez wekeend , ale jezeli w watku , pojawi sie znowu cos typu "pedalstwo" ,zwijajam kije .
Napisano Ponad rok temu
Dajcie jakieś ogólne ostrzeżenie, że "spamowe" wypowiedzi są be, i że mogą być konsekwencje.
A my coś damy od siebie:
Ja w weekend wrzucę parę fotek.
Apel do wszystkich:
LUDZIE ZAGLĄDAJĄ TU PORZECZOWE INFORMACJE WIĘC UWAŻAJCIE CO PISZECIE
przecież można w knajpie czy na priva
A dla znajomych macie GG i maile. Naprawdę innych wasze sprawy mogą mało obchodzić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisanie ty glupi chuju lub zdeletowanie jego posta nic tu nie pomaga , od malego bylem uczony ze jak jests kozak to powiedz to komus prosto w twarz a jak nie to zamknij pysk. Swiat ma internet , a ja ciagle taki sam jestem.
PS
a ze nikt mnie nie kocha to juz inna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie to forum jest jedynym takim miejscem w Polsce, postarajmy sie trzymac poziom (chociazby kultury) i nie szukac w kazdej dyskusji dziury.
Seiken: czekam na te artykuly z niecierpliwoscia (a jesli szukasz hosta, daj znac ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kasuj, zamykaj - jesli demokracja sie nie sprawdza moze pora na dyktature
Amen i święta racja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mini test szlifu chisel w Emerson Raven
- Ponad rok temu
-
Becker Combat/Utility BK-7-opinie