Becker Combat/Utility BK-7-opinie
Napisano Ponad rok temu
Jeśli wiec ktokolwiek ma lub miał do czynienia z BK-7 to z chęcią wysłucham, zarówno zachwytów jak i z*ebów.
Hmm, jeśli macie jeszcze jakieś inne ciekawe propozycje, CENA MA ZNACZENIE ( więc plizz bez striderów czy też szczurków- no chyba, że ktoś ma zamiar sprzedać taki poniżej 200 zł ), to feel free.
Jak gdzies było w archiwum to prosiłbym o sznurka, bo jakoś nie mogę znaleźć.
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to się cieszą te noże niezłą opinią, tylko kopnij się do Jarka do sklepu i obmacaj czy Ci rękojeść leży w ręku jak trzeba, bo jest ... specyficzna.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to się cieszą te noże niezłą opinią, tylko kopnij się do Jarka do sklepu i obmacaj czy Ci rękojeść leży w ręku jak trzeba, bo jest ... specyficzna.
Problem w tym, że jak bylem ostatnio, jakieś dwa tygodnie temu to Jarek ich nie miał :?
Na czym polega ich "specyficzność"?
Napisano Ponad rok temu
Podsumowują - w tej kategorii cenowej lepszego noża do lasu nie znajdziesz. Pokombinuj żeby u Jarka wymacać - rekojeśc sprawia wrażenie "plastikowej" i troche niezbyt dobrze wykonczonej - taki plastikowy prostokąt. Ale to tylko wrażenia - jak nie masz malutkich dłoni to powinien leżeć dużo lepiej niż na to wygląda.
Dobra - kończe bo zamowtałem - moja rada - jak masz ponizej 200 to łykaj i nie pytaj - jak Ci sie nie spodoba opchniesz bez problemu
ps. kiedy sie widzimy na browku na PM ??
Napisano Ponad rok temu
Rozmiar przeszkadza w bardziej precyzyjnych pracach dlatego własnie rozgladam sie za czymś rozmiarze 5,5 cala.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamówienie poszło-teraz najgorszy okres czekanie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-