Jak sie ma wodka do treningow?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam wszystkich niepalących!
Napisano Ponad rok temu
ale interesuje mnie wpływ na organizm tzw palacza biernego, czyli gościa który nie pali ale w jego otoczeniu wszyscy
Napisano Ponad rok temu
jakbys znalaz troche czasu to skrobnij cos jeszcze, napewno wiele osob chetnie to przeczyta.
Mogę tak jeszcze długo
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to jest jedna magiczna metoda poszukiwań mimo tego że forumowy przycisk "Szukaj" szlag trafił. Można zrobić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję Adamie za zacytowanie mnie. Mi by się nie chciało szukać tego (wolę się tak pocieszać, ale uczciwość nakazuje mi przyznać, że jako lama komputerowa pewnie miałbym z tym jakoweś kłopoty )
Na koniec tylko jeszcze jeden fakt z życia palacza. Nie wim czy gdzieś już nie pisałem, ale wspomnę o problemie porannego kaszlu palaczy (jakże charakterystycznego). Drogi oddechowe wyścielone są od środka tzw. nabłonkiem migawkowym, wyposażonym w drobniutkie rzęski. Ich zadaniem jest ciągły ruch tworzący tzw. pasaż zwrotny, służący wydalaniu z oskrzeli i oskrzelików śluzu wraz z osadzonymi na nim drobinkami kurzu (dym to również kurz). Otóż wypalenie jednego papierosa poraża pracę rzęsek na około 4 godziny. Jako, że przeciętny palacz sięga po papierocha częściej niż co 4 godziny, jego rzęski w ciągu dnia nie budzą się w ogóle. Mogą popracować dopiero w nocy i dlatego rano mają niezłe bagno do wywalenia. Brak pasażu to zaleganie zanieczyszczonego śluzu w drogach oddechowych, doskonała pożywka dla bakterii i zwiększone wchłanianie toksyn. I to było tyle na dziś
Napisano Ponad rok temu
a tako to kazdy wie ze palenie szkodzi wszystkiemu to jest zabijanie sie za pieniadze ... czysta głupota ale co kto woli... yyy.. ja np. od browarka sioenie uchronie
pozdro all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary SŁONIAK Ty masz łeb jak szfa
Jak to Słoń...
Napisano Ponad rok temu
no i tym sposobem nie mialem papierosa w ustach od piatku, cZas szlifowac kondycje.
Dzieki wszystkim za rzeczowe wypowiedzi;)
ofkoz, wodeczki raz na jakis czas nie odmowie
Napisano Ponad rok temu
No i pewnego pieknego dnia stwierdzilem, ze ... pierdole fajki i ograniczam picie alkoholu.
alez ty sie musiales najebac, nieprzejmój sie, jutro wytrzezwiejesz i wszystko wróci do normy
Napisano Ponad rok temu
Panowie, to juz jest(teraz liczy na palcach) 5ty dzien bez fajki i alkoholu.
Ale w sumie to pochuju mi to jest bo zepsulem sobie noge i nie moge ani isc na silownie, ani biegac, ani ternowac czy chcoaizby na jebana stzrelnica isc:(
teraz jak pojebany siedze w domu na laweczce i brzuchy jeszcze wale bo nic innego do roboty mi nie pozostalo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PiT nakarmiłeś dzisiaj fafika ? Idź to lepiej zrobić teraz.
Kurde, zaczynam sie jusz gubic w tym mlodziezowym slangu. Chodzi ci o "zalanie robaka" czy nakarmienie psa
Napisano Ponad rok temu
dalej trwam ostro.
Panowie, to juz jest(teraz liczy na palcach) 5ty dzien bez fajki i alkoholu.
Ale w sumie to pochuju mi to jest bo zepsulem sobie noge i nie moge ani isc na silownie, ani biegac, ani ternowac czy chcoaizby na jebana stzrelnica isc:(
teraz jak pojebany siedze w domu na laweczce i brzuchy jeszcze wale bo nic innego do roboty mi nie pozostalo.
kapral ine malej w moich oczach.
sa ludzie ktorzy maja zelazne postanowienia: nie bede sikal pod wiatr, nie bede pil, spal itp itd
ty miales takie fajne: bede sikal pod wiatr- zaloze gogle
bede pil -zamkne oczy
bede palil- ktos poczestuje..
nie zmieniaj sie przyjacielu:)
koniec z chlaniem z buta??
Napisano Ponad rok temu
Fajki to juz w ogole w ustach od 2 tygodni nie mialem i jest gicior
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Piękne, piękne k....a piękne !!!
- Ponad rok temu
-
Kluby w waszych miastach.
- Ponad rok temu
-
Trenuję Krav Maga czy Krav Magę? Dylemat językowy :-)
- Ponad rok temu
-
znikł.......
- Ponad rok temu
-
Szukam sztuki walki dla siebie...pomoc mile widziana...
- Ponad rok temu
-
Box: Jednoczesna jazda na rowerku i walenie w worek??
- Ponad rok temu
-
filozofia walki... treningowej ;)
- Ponad rok temu
-
Stoicki spokój...
- Ponad rok temu
-
2 różne pytania?
- Ponad rok temu
-
po co jest to cale utwardzanie?