atakowac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorata jesli Cie gryzie że nie oklepałeś gościa to może wyjedz to niego, spytaj CO JEST KURWA i przestaw mu maske jak poczujesz sie lepiej to bedzie znaczyło że źle zrobiłeś że wtedy odpuściłeś.
dobre
ale tak poważnie miałem kiedyś taką sytuację i gościowi wklepałem
w zasadzie było ich dwóch podpitych, ale jeden chciał się bu\ić taki koło 40
jak dostał kilka razy po mordzie i raz w jajka to ledwo żywy przeczołgał się i dał sobie spokój
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popierwsze w mojej sytuacji typ byl podpity dosyc mocno , a ten co znim stal( araczej czolgal sie) to watpie zeby wiedzial gdzie byl a co dopieo kogo widzi. Gosciom mialem ochote strasznie wklepac ale ze wzgledu ze na lawce pod moja klatka siedzieli ich znajomi troche sie balem , bo tamci jeszcze byli w miare trezzwi , i wiedzieli w jakiej klatce mieszkam wiec...PObij badz zabij smiecia ... a pojdziesz siedziec jak za czlowieka ... swoja droga on powie czy chcesz sie bic ... Ty go nastukasz ... poskaczesz mu po masce .. a on poleci na Policje i sprawe cywilna Ci zalozy o odszkodowanie . I bedzie mial pare zloty a Ty bol glowy
Mate:
inna sytuacja jest w obronie kogos , mi ktos cos powiedzial niezaatakowalem , to potem moge sie nawet cieszyc bo sie obeszlo bez problemow , ale jak bym komus nie pomogl to potem moglbym sie czuc bardzo podle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O
Znaczy jak dostanę wpierdul, to mam albo latać z bejzbolem po osiedlu i szukać zemsty, albo grzecznie chodzić ze spuszczoną głową prosząc o więcej, żeby tylko nie zostać "kapusiem" i "konfidentem" jak korzystając z obowiązującego prawa oddam sprawę w ręce osób którym z moich podatków płacą za to żeby się tą sprawą zajęły?
Koniec świata :?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
przestraszony
Napisano Ponad rok temu
"Konfident"? "Zakapowany"?
8O
Znaczy jak dostanę wpierdul, to mam albo latać z bejzbolem po osiedlu i szukać zemsty, albo grzecznie chodzić ze spuszczoną głową prosząc o więcej, żeby tylko nie zostać "kapusiem" i "konfidentem" jak korzystając z obowiązującego prawa oddam sprawę w ręce osób którym z moich podatków płacą za to żeby się tą sprawą zajęły?
Koniec świata :?
Pozdrawiam,
AdamD
tu bardziej chodzilo mi oto ze najpierw szukasz sam zaczepki , dostajesz a tpotem na policje bieginesz, co innego jak dostajesz "za nic"
Napisano Ponad rok temu
to dobrze ze goscia nie zaczeles bronic
chyba nawet bym nie próbował, oni go tak kopali ze ja chyba tak nie potrafie, ale dobrze, pijus był to oberwał od synów :-)
Napisano Ponad rok temu
WORNS-4LIFE. Dopoki nikt do ciebie nie startuje z lapami, to zlej sprawe i sie nie przejmuj.
Pozdro
J.
Napisano Ponad rok temu
ato dobrze ze goscia nie zaczeles bronic
chyba nawet bym nie próbował, oni go tak kopali ze ja chyba tak nie potrafie, ale dobrze, pijus był to oberwał od synów :-)
to teraz rozumiem
wczesniej myslalem ze oni sie bawili z ojcem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy cios
- Ponad rok temu
-
Kaskader na Żupniczej. A może jakiś mistrz vale tudo ;)
- Ponad rok temu
-
Tactical Fork by GS
- Ponad rok temu
-
BATON
- Ponad rok temu
-
Szkolna Bójka
- Ponad rok temu
-
Poznań
- Ponad rok temu
-
Ulica - dwa światy?
- Ponad rok temu
-
Wydarzene z ulicy - miałęm szczescie
- Ponad rok temu
-
Jaka jest wasza reakcja?
- Ponad rok temu
-
garda-piesci zacisniete czy wyprostowane w palcach?
- Ponad rok temu