Pierwszy cios
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, teraz wszystkie dzieci do 12 roku życia będą się mnie bać.
A takie Cie zaczepiają? 8O
Napisano Ponad rok temu
taki gośc jesli dlugo trenuje chyba nie bedzie mial checi walki z przechodniem od sparringow jest mata i koledzy a nie otoczenie..a jeżeli trafisz na gościa który coś tam ćwiczy i będzie chciał sprawdzić swoje umiejętności i okazę się lepszy??
wtedy nawet to , ze pierwszy uderzysz nikc nie pomoże...
pozdrawiam 8)
pierwszy cios-jesli widac ze nie ma innej mozliwosci to nie ma co patrzec tylko low kick kolano i masakra..takie jest moje zdanie.
rei all
Napisano Ponad rok temu
no nie do końca, możesz dostać 1 cios (pewnie przeżyjesz )a potem lać ile wlezie (świadkowie powiedzą ze cie zaatakował ) :twisted:
Przezyc byc moze przezyjesz ale z tym laniem ile wlezie to moze juz nie wyjsc bo jesli koles ma choc gram oleju w glowie to za ciosem pusci serie i obudzisz sie dopiero w szpitalu. Przyjmowanie "na klate" pierwszego ciaosu od kogos choc troche umiejacego bic jest samobojstwem. No chyba ze jedziesz na jakis pierdolonych dragach i nawet uderzenie mlotem bojowym prosto w twarz nie robi na tobie wrazenia ale tego nie polecam. No chyba ze mowisz o zaslonieciu sie garda i na nia przyjeciem pierwszego ciosu ale to tez nie gwarantuje wygranej bo przeciez jak koles zauwazy ze chowasz sie za garda to sqma ze idziesz do starcia i nie walnie cie raz bo rekach po czym nie stanie i nie bedzie czekal na cios tylko tez bedzie sie chowal albo probowal cie jeszcze bardziej ciulac (zalezy od nastawienia) byleby tylko nie dopuscic do kontry z twojej strony. Generalnie najlepiej samemu zadac pierwszy cios ale to tylko w sytuacji gdy jestes w 100% pewny ze nie wymigasz sie od bitki inaczej lepiej po prostu sprobowac kolesia olac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie zastanawiam czemu zawsze pierwszy cios kojarzy sie z uderzeniem w twarz, przeciez jesli si ema zadac pierwszy cios to mozna praktycznie juz powalic pierwszym ciosem , zawsze potencjalny przeciwnik bedzie sie obawial rak ze dostanie cios w twarz , ale nigdy nie spodziewaja sie kopniecia, kolana , albo poprostu kopniaka w krocze, jest zaczepka , jest rozmowa, i nagle pac z kolana albo pac w jajka i po walce
moze ty sie spodziewasz. to 1.
gadasz ostatnio jak potluczony. to 2.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ja sie zastanawiam czemu zawsze pierwszy cios kojarzy sie z uderzeniem w twarz, przeciez jesli si ema zadac pierwszy cios to mozna praktycznie juz powalic pierwszym ciosem , zawsze potencjalny przeciwnik bedzie sie obawial rak ze dostanie cios w twarz , ale nigdy nie spodziewaja sie kopniecia, kolana , albo poprostu kopniaka w krocze, jest zaczepka , jest rozmowa, i nagle pac z kolana albo pac w jajka i po walce
pozdrawiam
AD1, jeszcze nigdy nikt nie zaskoczyl mnie niczym innym niz cios prosty
AS2, a mozliwe mozliwe ale co Cie przekonalo do takiego stwierdzenia ?
Napisano Ponad rok temu
ad2. nadmiar czasu wolnego powoduje u ciebie naplyw wiedzy i chec dzielenia sie z nia:)
ugruntowana jest???
3m sie
Napisano Ponad rok temu
ha ha ha, wiesz shaft za co cie lubie?
za to ze wszystkich innych jebiesz a mnie kazales nalac wodki przy moim pierwszyjm poscie.
No ale tak coby nie na temat bylo, to ja zwykle jako pieerwsyzy cios wale tae tada albo prostu w golen. bez szans.
kosc mozna zlamac. polecam
a traz ide spac bom pijany z deczka.
Napisano Ponad rok temu
Nie ostatnio tylko od zawsze shaft, ten dzieciak po prostu tak ma :roll:
Napisano Ponad rok temu
A takie Cie zaczepiają? 8O
Nie ale to ja do starszych nie fikne bo oni to mocniej biją
to ja zwykle jako pieerwsyzy cios wale tae tada albo prostu w golen. bez szans.
Że jak ?!? w goleń ok, ale "tae tada" to nie znam takiej części ciała lub ciosu, oświeć mnie.
Napisano Ponad rok temu
Za duzo MT.
to taki low kick.
eee, kurwa- zaraz bedzie ze chcialem zaszpanowac
Napisano Ponad rok temu
Nie ostatnio tylko od zawsze shaft, ten dzieciak po prostu tak ma :roll:
ze wzgledu ze to twoje slowa moge to tylko potraktowac jako powod do smiechu :-)
ad2. nadmiar czasu wolnego powoduje u ciebie naplyw wiedzy i chec dzielenia sie z nia:)
ty sie lepiej martw co u ciebie nadmiar pracy moze spowodowac... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesiecy do lat 5, jeżeli rozstrój zdrowia nie trwa dłużej niż 7 dni to grzywna, ograniczenie wolności lub pozbawienie wolnosci do lat 2, to ostatnie ścigane tylko z oskarżenia prywatnego - czyli poszkodowany musi wnieść wniosek)
Co z tego wynika? Jeżeli masz sprawę to ZAWSZE powołuj sie na obronę konieczną i akcentuj potworny STRACH wywołany napadem!!! Oskarżony może kłamać i jest to realizacja prawa do obrony, nie dotyczy to świadków. Bać się to żaden wstyd!
Napisano Ponad rok temu
wedlug mnie raczej (nie mowie ze na 100 %) jak ktos czwiczy to nie szuka zaczepki bo zwykle dresy czy tam inne nie czwicza sztuk walkia jeżeli trafisz na gościa który coś tam ćwiczy i będzie chciał sprawdzić swoje umiejętności i okazę się lepszy??
wtedy nawet to , ze pierwszy uderzysz nikc nie pomoże...
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kaskader na Żupniczej. A może jakiś mistrz vale tudo ;)
- Ponad rok temu
-
Tactical Fork by GS
- Ponad rok temu
-
BATON
- Ponad rok temu
-
Szkolna Bójka
- Ponad rok temu
-
Poznań
- Ponad rok temu
-
Ulica - dwa światy?
- Ponad rok temu
-
Wydarzene z ulicy - miałęm szczescie
- Ponad rok temu
-
Jaka jest wasza reakcja?
- Ponad rok temu
-
garda-piesci zacisniete czy wyprostowane w palcach?
- Ponad rok temu
-
Sztuka walki, broń, cokolwiek na 4 łebków
- Ponad rok temu