Wiesz, dla takiego onanisty to nie ma znaczenia, ważne , że sławnaPrzeciez jest brzydka jak noc, bo to Niemka
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, dla takiego onanisty to nie ma znaczenia, ważne , że sławnaPrzeciez jest brzydka jak noc, bo to Niemka
Napisano Ponad rok temu
A niby skad ja mam wiedziec takie rzeczyWiesz, dla takiego onanisty to nie ma znaczenia, ważne , że sławna
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie sprawa jest jasna... wszystko ma swoje miejsce...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak chodzi o to, ze WIEMY dlaczego podobają nam się te noże. Natomiast sporo ludzi dorabia do tych noży "filozofię". I dopóki jest to tylko ich filozofia, to pół biedy. Niestety, oni czują potrzebę opowiadania o niej całemu światu. A to już jest niebezpieczne.
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vince... powiadam ci zbłądziłeś, gdyż nie obejmujesz swym umysłem ni sercem jedynej prawdy! Wiedz, iż esencją Microholizmu jest oddanie Microtechowi i absolutna lojalność wobec współwyznawców
Napisano Ponad rok temu
Vince... powiadam ci zbłądziłeś, gdyż nie obejmujesz swym umysłem ni sercem jedynej prawdy! Wiedz, iż esencją Microholizmu jest oddanie Microtechowi i absolutna lojalność wobec współwyznawców
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z wypowiedzi Vince'a smiem domniemywac ze mamy tutaj nie tylko czlonkow sekty ale i przywodce - tzw. No.1
Napisano Ponad rok temu
hehe nie wiem jak Ty, ale ja swoja przygode z nozami od www Pitera zaczynalem. Doskonale pamietam jak przeczytalem recke La Griffe chyba z 3 czy 4 lata temu, potem zobaczylem cene i pomyslalem "jak mozna tyle kasy na noz wydac"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć rozsądek też się liczy... (Allen Elishewitz "Pirate" )
Napisano Ponad rok temu
Choć rozsądek też się liczy... (Allen Elishewitz "Pirate" )
tylko ze rozsadek to jest cos bardzo subiektywnego. Dla kogos nierozsadne jest kupno "czarnego brzydactwa" za dwie stowy, a dla innego nierozsadnym jest nie kupic wspanialego customa recznie robionego przes samego A.E. praktycznie za "poldarmo"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu