chodzi o to, że sprawia mi PRZYJEMNOŚĆ używanie takich a nie innych przedmiotów
i to właśnie nazywam uczciwym podejściem
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to, że sprawia mi PRZYJEMNOŚĆ używanie takich a nie innych przedmiotów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na koniec "p. Zenek" - WAR, znajdźmy więc takiego majstra, wymyślmy fajny design i produkujmy zajebiste noże w cenie piwka. Dla niedowiarków zrobimy testy porównawcze z cięciem karoserii, moczenim głowni w kwasie solnym, wiszeniem na wbitej w drzewo rękojeść i rąbaniem kamieni, po których stridery zarumienią sie ze wstydu .
W czym więc problem? Czemu polskie fabryki i fabryczki robią obecnie znacznie gorsze noże niż "socjlistyczny" WZ55? Pytam serio, nie retorycznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo potrafię je docenić i LUBIĘ mieć świadomość, że jeśli kiedyś przyjdzie potrzeba to sprawdzą się lepiej niż szwajcarski scyzoryk, który na codzień jest bezkonkurencyjny (mam takowe dwa i bardzo sobie chwalę)
Napisano Ponad rok temu
No ja z tymi różnicami to odwrotnie, ja się cieszę, że na tym świecie jest tyle rożnych różności i że od siebie się różnią :wink:Bo widzisz, dalsza część tego co napisałeś jest już kontrowersyjna, a ja wole szukać podobieństw, niż różnic.
No własnie, a sprawdzą się ? Bo nóż nie tak estetyczny (taki którego nie doceniasz i nie lubisz sie posługiwać), też sie sprawdzi. I co wtedy ?bo potrafię je docenić i LUBIĘ mieć świadomość, że jeśli kiedyś przyjdzie potrzeba to sprawdzą się lepiej niż szwajcarski scyzoryk, który na codzień jest bezkonkurencyjny (mam takowe dwa i bardzo sobie chwalę)
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
50HS starczy no i juz doszedlem do pewnego porozumienia z jednym z custom makerow MoS. plan noza mam... na razie tylko za duzo innych wydatkow no i zadne 600$! podchodze do sprawy bardzo ekonomicznie.kolega Kaligula bardzo lubi sztylety, ostatnio poszukuje dobrej kopi (materiały,wierność&wykonanie) FS, przy czym raczej bardzo sceptycznie wypowiada się o użyciu jakiegokolwiek noża w samoobronie. Ale jednak nie chciałby chyba aby ten sztylet został wykonany ze stali konstrukcyjnej St3 :wink: . No i co "wyróżni się z tłumu"? Kto to poza nim i garstką fascynatów doceni?
Napisano Ponad rok temu
50HS będzie w sam raz i chyba nawet zbliżona do historycznego oryginału. ALE PO CO! Po co ci Kaligula sztylet, ba, jeszcze nawęglony czy hartowany, mam nadzieję, że nie zamierzasz nikomu zrobić krzywdy , ...kruchy 8O ? No i co z tego, w beton go chcesz wbijać czy co?St3 mowisz? a moze to dobry pomysl... tylko ostrza trzeba naweglic... FS jest z natury kruchy i delikatny... ale z 50HS chyba mniejszy problem
pozdro
Napisano Ponad rok temu
aj, przestań już, ok? chcę mieć, bo mi się podoba. tyle. żebyś wiedział co następnego mi się podoba... ehhh to to już wogóle nie wiadomo do czego. naprawdę nie wiem i nie znajdę do tego zastosowania (i jeszcze się z tego ciesze, hehe maniak ze mnie)50HS będzie w sam raz i chyba nawet zbliżona do historycznego oryginału. ALE PO CO! Po co ci Kaligula sztylet, ba, jeszcze nawęglony czy hartowany, mam nadzieję, że nie zamierzasz nikomu zrobić krzywdy , ...kruchy 8O ? No i co z tego, w beton go chcesz wbijać czy co?
St3 mowisz? a moze to dobry pomysl... tylko ostrza trzeba naweglic... FS jest z natury kruchy i delikatny... ale z 50HS chyba mniejszy problem
pozdro
8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba jestem w grupie d) z nożami też
Napisano Ponad rok temu
a) brak sexu - czyli krytykanci, ci co nie robic moga , lub chca a nie maja czym
sex reprodukcyjny - jak trzeba to zrobie , ale ani mnie to ziebi ani grzeje
c) sex rodzinny - robie bo trzeba raz na jakis czas cos zrobic i niewazne jak
d) sex dla przyjemnosci - robie bo lubie
e) sexoholicy - musze robic i chuj wam do tego z kim i gdzie
f)fetyszyści mogą i chcą, ale tylko jeśli panna ma buty na wysokim obcasie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale co Ty -WAR-, kto by taka chcial.g) fantaści - onanizuja sie, ale mówią, że uprawiali sex z Claudia Shiffer
:wink:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu