Cykl
Napisano Ponad rok temu
PS.Kiedys ktos z was podał mi linka z bajerancką stronka na której były gify/wizualizacje 3d z cwiczeniami na poszczególne partie
Napisano Ponad rok temu
średnio zmienia się plan co 6-8 tygodni
tu masz tą stronkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh to muszę zmienić plan bo ja non stop na tym samym jadę;D Co do stronki to nie ta na tamtej wybierałes cwiczenie i miałes jego animacje jak wykonać
tu też masz animację
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wystarczy kliknąć na poszczególne cw
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
wiec co ile radzicie robić przerwę na regeneracje bo ja ćwiczę prawie 1,5 roku i miałem może dwie przerwy po max 2 tygodnie
co jakiś czas ( 3 miesiace ) ja co tyle robie przerwe mniej wiecej 9-14 dni na oztrenowanie i regeneracje
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Ja treningi na mase robie okolo 4 razy doroku. wyglada to mniej wiecej tak, przy treningu na mase daje z siebie wszystko potem zmniejszam intesywnosc i potrzymuje forme(tu odnotowuje najwieksze spadki), nastepnie robie okolo tygodnia przerwy na regeneracje i znowu zaczynam mniej intesywny trening. po jakims czasie zaczynam zwiekszac intesywnosc i wskakuje znowu na plan masowy. miedzy czasie przed sezonem letnim delikatna wycinka. Jesli bedziesz cwiczyl caly czas na mase to i tak w pewnym momecie przestaniesz rosnac a nawet forma moze spadac.U mnie trening masowy trwa okolo 5-6 tygodni czasami krucej czasami dluzej, jak czuje ze organizm ma dosc poprostu koncze mordercze trningi zmniejszam intesywnosc. Podczas podczymywania formy w odpowiednim momecie stwierdzam ze organizm jest dostatecznie zregenerowany i az spragniony budowania masy to zaczynam trening na mase i tak w kolo. musisz wyczuc swoj organizm.co jakiś czas ( 3 miesiace ) ja co tyle robie przerwe mniej wiecej 9-14 dni na oztrenowanie i regeneracje
W treningach wskazana jest przerwa na regeneracje ale w diecie niestety nie mozna sobie takiej przerwy robic. dieta musi byc caly czas trzymana bez wzgledu na to czy cwiczysz na mase czy sie rzezbisz. Oczywiscie przy treningu na mase dobrze jest troche zwiekszyc kalorycznosc, nie wielka ilosc tluszczyku przydaje sie podczas budowaniia masy miesniowej. natomiast podczas wycinki nie mozemy pozwolic sobie na nadwyzke kalori-logiczne.
No i kolejna sprawa to suplemety przy odpowiednim stazu treningowym mozemy pozwolic sobie na odpowiednia suplemetacjie. ja najwiecej suplemetow spozywam wlasnie podczas budowania masy.
To kilka slow z mojego punktu widzenia. pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
wszystko zależy od naszego organizmu, od naszej diety i od suplementów których używamy do poszczególnych celów
WTF ?
Napisano Ponad rok temu