Skuteczność na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miszka ty umisz czytać to nie ja napisałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie odwracaj kota ogonem, napisales o moim trenerze w poscie po moim a przed dollyowryj wiec nie sciemniaj i bierz odpowiedzialnosc za swoje slowa!!! wiec przepros go!
Napisano Ponad rok temu
Moze to jakis kumpel chujakraksena ? :wink:
Wszystko rozumiem oprócz tego?
"chujkraksen" kto to jest czy był?
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
8O
8O
8O
Obiecaęłm sobie, ze nie będe Cie wysmiewac ani obrażać wiec nic nie napisze opórcz: jestes w błędzie :roll:
Napisano Ponad rok temu
GOZER zlotko! omijaj mnie szerokim lukiem!!!
Napisano Ponad rok temu
w skrócie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Boziu, daj mi teraz Chrisa tutaj, nie bede pil do... piatku i... i.. w niedziele pojde do kosciola!, tylko zeby Chris mial wene i ochote pisac.
Napisano Ponad rok temu
To sie ubawilem czytajac ten topic moze wkleic go do watku z zartami?
WORNS-4LIFE : tez probowalem podejsc do tego w sposob mozliwei kulturalny i powazny. Ale to sensu nie ma :roll:
Tez mnie ciekawi czy przypadkiem rychu "dan dziesiaty" soke lopata-w-leb nie mial wplywu na tego czlowieka
A na koniec napisze: zalecam prozac, doustnie 3 razy dziennie.. niech bedzie 6 bo to ciezki przypadek
Napisano Ponad rok temu
Karate faktycznie nie nadaje się na ulice, ale troche tej umiejętności czasem się przydaje (doświadczenie). Z tymi kopnieciami mawaszgeri i usziro to troszkę chyba wirtualnie się sprawdza - najprostrze techniki są najbardziej skuteczne. Na "obróbke" to można gościa kosić cudami, ale
jak już ledwo na nogach stoi.
A teraz druga sprawa (nie pamiętam kto napisał) waga chyba 90kg i wzrost chyba 190 ze takiego gościa nie powali kopnięciem. Zaręczam Szanownego kolege, że powali dobrym wyskokiem - sam testowałem:) (gość 120 kh 187cm poleciał jak piórko ledwo się podnisł - chyba z powodu szoku, a może obrażen )
Oczywiście nie chciałem nikogo obrazić tylko naprowadzić na właściwy tok myślenia:)
Zastanówcie się panowie czasem co piszecie..
Pozdrawiam Maciek
Napisano Ponad rok temu
A teraz druga sprawa (nie pamiętam kto napisał) waga chyba 90kg i wzrost chyba 190 ze takiego gościa nie powali kopnięciem. Zaręczam Szanownego kolege, że powali dobrym wyskokiem - sam testowałem:) (gość 120 kh 187cm poleciał jak piórko ledwo się podnisł - chyba z powodu szoku, a może obrażen
SLONECZKO proponuje czytac DOKLADNIE!!! tymbardziej ze juz drugi raz to wyjasniam... niejaki GOZER napisal ze po ura mawashi geri na korpus KAZDY SIE WYSYPIE I JUZ NIE WSTANIE... KURWA Ty jak dostajesz kopa w bok korpusu to sie wywracasz??? BO JA KURWA NIE!!! Na glowe a owszem lece na ryj jak ta lala...
APELUJE DO WAS RAZ JESZCZE RODACY: CZYTANIE(dokladne) NIE BOLI!!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
p.s.jestem troszkępodenerwowano tym gozerem czy jak mu tam,wiec prosze o wyrozumiałosc...grrrrrrrrrrrrr
Napisano Ponad rok temu
alez my cie DOSKONALE rozumiemyp.s.jestem troszkępodenerwowano tym gozerem czy jak mu tam,wiec prosze o wyrozumiałosc...grrrrrrrrrrrrr
Napisano Ponad rok temu
a cwaniakiem jest chyba bardziej ten,kto jest mocny w necie....
To że ktoś jest mocny w necie nie znaczy, że jest leszczem.
To tak dla porządku.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A teraz druga sprawa (nie pamiętam kto napisał) waga chyba 90kg i wzrost chyba 190 ze takiego gościa nie powali kopnięciem. Zaręczam Szanownego kolege, że powali dobrym wyskokiem - sam testowałem:) (gość 120 kh 187cm poleciał jak piórko ledwo się podnisł - chyba z powodu szoku, a może obrażen
SLONECZKO proponuje czytac DOKLADNIE!!! tymbardziej ze juz drugi raz to wyjasniam... niejaki GOZER napisal ze po ura mawashi geri na korpus KAZDY SIE WYSYPIE I JUZ NIE WSTANIE... KURWA Ty jak dostajesz kopa w bok korpusu to sie wywracasz??? BO JA KURWA NIE!!! Na glowe a owszem lece na ryj jak ta lala...
APELUJE DO WAS RAZ JESZCZE RODACY: CZYTANIE(dokladne) NIE BOLI!!! :twisted:
Przepraszam nie doczytałem, wątek był ciekawy (śmieszny), a ja się śpieszyłem i nie przeczytałem uważnie. Ale to nie zmienia fatku, że tyle "KURW" musiało polecieć, chyba Cię troszke poniosło (wiuęcej opanowania:)) - można czasem zwrócić uwage w bardziej kulturalny sosób.
POzdrawiam Maciek
Napisano Ponad rok temu
właśnie! adam jest mocny i w necie w realu
I jeszcze telefonem i faksem wymiatam tak, że faceci bledną, a laski moczą sobie nogi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie stwierdziłem,ze mocni w necie są leszczami w realu,tylko,ze łatwiej być "twardzielem"w sieci niż w rzeczywstości...
to tak dla porządku :wink:
a kto ma specjalizację w "komórach"... obecnie trenuje na wideo :wink: 8)
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
właśnie! adam jest mocny i w necie w realu
I jeszcze telefonem i faksem wymiatam tak, że faceci bledną, a laski moczą sobie nogi
nogi powiadasz 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"