kolka nerwowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 juz wszystko wiem
   juz wszystko wiem   

Napisano Ponad rok temu
 Ooglnie to niezly syf. Tzn nie wiadomo kiedy i gdzie (moj brat jak narazie mial to 2 razy w zyciu. pierwsze 2 lata temu ostatnie wlasnie przedwczoraj). Pomaga tylko zastrzyk rozkurczowy. Brat mowi ze dopiero po czyms takim doceniasz moment w ktorym cie nic nie boli
  Ooglnie to niezly syf. Tzn nie wiadomo kiedy i gdzie (moj brat jak narazie mial to 2 razy w zyciu. pierwsze 2 lata temu ostatnie wlasnie przedwczoraj). Pomaga tylko zastrzyk rozkurczowy. Brat mowi ze dopiero po czyms takim doceniasz moment w ktorym cie nic nie boli  (wszyscy mowia ze bol niesamowity)
  (wszyscy mowia ze bol niesamowity)

Napisano Ponad rok temu
o qr*** z tego co slyszalem to bol niesamowity....jak te kamienie dostaja sie do przewodu moczowego ...Chriser00
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu
MOj brat to ma. Wlasnie przedwczoraj mial atak
Ooglnie to niezly syf. Tzn nie wiadomo kiedy i gdzie (moj brat jak narazie mial to 2 razy w zyciu. pierwsze 2 lata temu ostatnie wlasnie przedwczoraj). Pomaga tylko zastrzyk rozkurczowy. Brat mowi ze dopiero po czyms takim doceniasz moment w ktorym cie nic nie boli
(wszyscy mowia ze bol niesamowity)
Mowisz o nerkowej czy nerwowej?
Napisano Ponad rok temu
ja to mam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 krótkie mięśnie krótkie mięśnie- Ponad rok temu 
- 
			 Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją.... Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją....- Ponad rok temu 
- 
			 sposob na obite piszczele sposob na obite piszczele- Ponad rok temu 
- 
			 Pij mleko bedziesz wielki Pij mleko bedziesz wielki- Ponad rok temu 
- 
			 giga mięśnie giga mięśnie- Ponad rok temu 
- 
			 martial arts tricks, czy cos :) martial arts tricks, czy cos :)- Ponad rok temu 
- 
			 Żółtaczka Żółtaczka- Ponad rok temu 
- 
			 ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA- Ponad rok temu 
- 
			 Potrzebuje masy miesniowej :F Potrzebuje masy miesniowej :F- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu