czegoś tu zabrakło
Napisano Ponad rok temu
ale
nie uznam za sztuki walki kopanin w stylu vale tudo, mixów wszelakiej masci, i innych , nazwijmy to "hybryd". pelno tyu tego, i spoko, to jet popularne, ale dlaczego ?
bo niestety obecnie lepiej jest umiec przywalic i obronic sie na ulicy ? sorry, jestem tradycjonalista, dla mnie sztuka walki to sztuka ktora wnosi cos wiecej niz walke, a nauka kopania, duszenia i wywracania dla samych wartosci fizycznych to zwykle mięśniactwo.
nikomu nie bronię, wszystko dla ludzi.
ubolewam tylko ze w calym tym zamieszaniu ludzie zapomnieli o idei. a zapomnieli, takie moje zdanie, i jesli chcecie to go nie szanujcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sztuki walki kopanin w stylu vale tudo, mixów wszelakiej masci
Bo to nie sa Sztuki Walki tylko formuly turnieji rozgrywanych na pewnych zasadach, a zastanow sie nad pojeciem Sztuka WALKI
Napisano Ponad rok temu
mniejsza o systemy, podejrzewam ze teraz zrozumiales o co mi shodzi, niestety problem w tym ze ludzie usilnie staraja sie sobie i mi wmowic ze top wlasnie "sztuki walki". w tym caly problem
Napisano Ponad rok temu
Co tu ma tradycja do tego wszystkiego? Słyszałeś o czymś takim jak pankration? Wiesz kiedy on był uprawiany?
Napisano Ponad rok temu
udzie usilnie staraja sie sobie i mi wmowic ze top wlasnie "sztuki walki"
Stary cos ty se ubzdurał?! Jacy ludzie uwazaja Vale Tudo, K-1 itp za SZTUKE WALKI?!?!?
Popiepszylo ci sie chyba cos bo na tym vortalu nie ma takich osob, a jesli sie takowi znajda to sie ich szybko uswiadamia ze sa w bledzie
Napisano Ponad rok temu
mogę być złośliwy , ale BWAH, nie rzucam mięsem na byle kogo.
Napisano Ponad rok temu
są są i własnie do nich skierowane wszystkie moje posty
To trzeba bylo tak napisac na poczatku: "ten post kieruje do tych ktorzy uwazaja ze Vale Tudo, K-1 itp. jest sztuka walki, a nie formula walki w ktorej walczy sie na pewnych zasadach" i byl0o by to co innego, zreszta przczepiles sie nie tylko do tego, a tak wogole to odwracasz to co napisales wczesniej o 160C bo gdybys napisal tak jak mi teraz to ta dyskusja wygladala by inaczej.
Amen
Zegnam
Napisano Ponad rok temu
Co się dziwisz, tak mówią "inteligietni inaczej".Genialna wypowiedz
Napisano Ponad rok temu
swoja droga fakt ze wsrod wszystkich osob odwiedzajacych vortal tylko kilka odpowiada tez o czyms swiadczy. jesli kazdy wejdzie i zostawi post mowiacy ze uwazaja inaczej niz ja, wtedy dam sobie spokoj.
Obiecujesz ?
No więc dobrze - Uważam inaczej niż Ty. Daj sobie spokój.
Dla ścisłości - pieprzysz jak potłuczony. Pisze to dopiero teraz bo dotąd sądziłem , że ktoś sobie jaja robi.
PS. Widzisz - cytat i własna wypowiedz w jedym poście. Jednym poście a nie dwóch pod rząd. Da się . Poćwicz, przyłóz sie troche to też Ci wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda że zrobiłeś z siebie idiotę na budo, bo twoje mp3 nie są złe, szkoda...fiodor, po twoim zdjęciu wnioskuję żeś niezły wymiatacz. spoko mina, ładnie zsuwasz brwi do środka.
Napisano Ponad rok temu
fiodor, po twoim zdjęciu wnioskuję żeś niezły wymiatacz. spoko mina, ładnie zsuwasz brwi do środka.
Za przeproszeniem innych:
Stary skoncz pierdolic i daj choc jedna sensowna wypowiedz
Napisano Ponad rok temu
Masz 1 post żeby napisać coś sensowwnego, potem pożegnam cię, nie chcę płacić za twoje idiotyczne posty.o , a ciekawe że znalazłeś. szukałeś po nicku ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje