czegoś tu zabrakło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli kazdy wejdzie i zostawi post mowiacy ze uwazaja inaczej niz ja, wtedy dam sobie spokoj. a jak na razie tylko kilku z was zdecydowalo sie usilnie wmówić mi że nie mam argumentacji i szacunku w tym co mówię
Zbanować trola.
Koleś naklepał 75 postów (jak narazie) w jeden dzień... To poważnie trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłopie, poza internetem życia nie widzisz? Idź na spacer, pomedytuj sobie czy coś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I żeby nie było- nie mam nic przciwko tradycji. Ktoś chce- jego sprawa. Ale nie podoba mi się że obrażasz(bo nie powiesz mi że to jest konstruktywna krytyka) to co dla mnie jest ważne.
Post ten napisałam tylko dlatego, że obiecałeś sie wynieść jak forumowicze nie opowiedzą się przeciwko twoim poglądom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co wcześniejszego posta - nie o to chodziło. nie potraficie zrozumieć i tyle. nie ma więc o czym gadać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siedzi sobie żona Kowalskiego przed telewizorem. Ogląda wiadomości a tam mówią, że jakiś szaleniec jedzie autostradą pod prąd. Po chwili dzwoni telefon:
- Kochanie, wiesz, mogę się trochę spóźnić do domu, bo tu wszyscy uparli się, żeby pod prąd jechać.
Napisano Ponad rok temu
już, spierdalaj stego forum, bo nie jesteś tu mile widziany
ciekawe. taki poziom ma to forum, naprawdę ? a ty jestes rzecznikiem prasowym ? miło. szkoda że takiego reprezentanta się uchowało to miejsce. nie wróży to dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślałem że zostaniesz po czymś takim wyśmiany, ale widze że nie, to chyba tutaj standard.
Napisano Ponad rok temu
-ile masz lat?
-ile trenujesz swoja sztuke walki
-lubisz byc egoista?
Sam siebie okreslasz jako czlowieka na poziomie, to dlaczego nie przestrzegasz regulaminu tego forum?
CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
agrawa - zacząłeś normalnie, kończysz do dupy. z kobietami tez tak ?
Daj juz spokoj sobie nie zauwazyles ze wszyscy Marcinku traktuja Cie tu jak niechcianego bekarta, moze czas zrezygnowac? Na sile nikt Cie nie polubii
Napisano Ponad rok temu
zyczę powodzenia na drodze głupawego obijania mord i chwalipiectwa.
papa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje