czegoś tu zabrakło
Napisano Ponad rok temu
(oczywiście hey.... będzie kontynuował, ale nieodpisujcie na litość boską!!!)
Napisano Ponad rok temu
taaak, chodzi generalnie o wszystkie mixy i inne tałatajstwo. czyli BJJ, i inne skróty, naprawde namnożyło się tego jak grzybów. popularne straszmnie, ale jak powiedziałem, to nie sztuki walki.
i żeby nie było - trenuję kendo.
Dobra, to ja nie bede straszyl kumplami, tylko przejde do rzeczy.
Skoro uwazasz BJJ za "inne tałatajstwo i inne skróty" to zapraszam do Warszawy.
Rozklad zajec na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wpadnij na sale na AWFie.
Powiedz, ze jestes Hyakusen z Vortalu Budo i ze szukasz PHCthulhu. Jesli bede akurat na sali to zobaczymy czy Twoje wywody na temat Sztuk Walki maja jakies poparcie w praktycznych umiejetnosciach walki.
I nie bedzie to zadne mordobicie, bo calosc odbedzie sie bez zadnego ciosu z mojej strony. Waze 85kg i mam 178cm wzrostu, wiec nie jestem jakis ogromny.
Zapraszam. I nie obrazaj ciezko pracujacych zawodnikow, bo to nie swiadczy o Tobie najlepiej.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
swoja droga fakt ze wsrod wszystkich osob odwiedzajacych vortal tylko kilka odpowiada tez o czyms swiadczy. jesli kazdy wejdzie i zostawi post mowiacy ze uwazaja inaczej niz ja, wtedy dam sobie spokoj. a jak na razie tylko kilku z was zdecydowalo sie usilnie wmówić mi że nie mam argumentacji i szacunku w tym co mówię. jest, tylko trzeba go znaleźć.
no ja sie wpisuje
Napisano Ponad rok temu
Wybacz mi, ale nigdy nie korzystalem i nie bede korzystal z ignora. Grzecznie prosze daj sobie spokoj.swoja droga fakt ze wsrod wszystkich osob odwiedzajacych vortal tylko kilka odpowiada tez o czyms swiadczy. jesli kazdy wejdzie i zostawi post mowiacy ze uwazaja inaczej niz ja, wtedy dam sobie spokoj. a jak na razie tylko kilku z was zdecydowalo sie usilnie wmówić mi że nie mam argumentacji i szacunku w tym co mówię. jest, tylko trzeba go znaleźć.
Pozdrowki!
Napisano Ponad rok temu
campo wybacz ale musze coś napisac i oby to mój post był ostatni:).Niechciałem z początku nic pisać, bo po cholerę!?! Ale proszę Was bardzo... niech mój post będzie ostatnim w tym temacie!!!
(oczywiście hey.... będzie kontynuował, ale nieodpisujcie na litość boską!!!)
BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
najważniejsza jest w kazdym sporze rzeczowa dyskusja a nie banialuki...
...
pozdrawiam all(pomijają hyakusena...nie lubie gdy ktos szczeka..)
Napisano Ponad rok temu
Na forum mamy pełną demokrację, jesli uważasz że czegoś na forum brakuje to uzupełnij w sposób merytoryczny ten brak. Wydaje się że wszyscy uzytkownicy będą wówczas wdzięczni. Każdy uzytkownik ma wpływ na to jak wygląda forum.
Druga kwestia
Mam wrażenie, że czerpiesz masochistyczną przyjemność z bycia opluwanym, poniżanym i pomiatanym. Są pewnie tacy ludzie, którzy przyjmując taką rolę (outsidera) zajmują sobie miejsce w zyciu społecznym. Jakkolwiek ja nie specjalnie lubię kogoś poniżać a tym bardziej nie specjalnie lubię obserwować jak kimś pomiata się.
Tak więc apeluję abyś przeprosił za kilka głupot, które powiedziałeś o MMA, tym samym obrażając rzeszę ludzi ciężko pracujacych na treningach mixów.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze znajdziesz w sobie tyle sily zeby przeprosic tych, ktorych skrzywdziles.
Napisano Ponad rok temu
panowie i panie do swoich obiązków
koniec pierd...... robota czeka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Panie Hujoksenie, po kropce piszemy dużą literą.
Nie duza tylko wielka litera. (przepraszam, takie skrzywienie ze szkoly...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponadto sugerowałem że jego Sensei dotyka go po treningu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Druid - tradycjonalista na wskroś :-)
Napisano Ponad rok temu
YWBACZCIE MI!!!!
POMYLIŁEM TEN POST Z JEGO DRUGIM POSTEM KTORY BYL IDENTYCZNY!
Przepraszam jeszcze raz za zamieszanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje