Co robic aby barki byly szerzej rozstawione?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprocz tego co powiedzieli przedmowcy to nie garb sie i zawsze "sciagaj" barki do tylu wypychajac klate .
Dokłądnie. Pozycja w jakiej wykonujesz ćwiczenia to ważna sprawa. Plecy zawsze proste, brak niepotrzebnych ruchów, tylko praca barami i efekt murowany. Po "paru" miesiącach wyniki powinny byćwidoczne 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
unoszenie sztangielek bokiem
podciąganie sztangi do brody
wykonuj je zawsze na początku treningu barków
Napisano Ponad rok temu
ps. chcesz poszerzyc plecy? ćwicz najszersze grzbietu, te mięsnie naprawde duzo dodają do wyglądu
Napisano Ponad rok temu
Czytałem dawniej, że świetnym ćwiczeniem na "rozrost" barów są pompki stojąc na rękach przy ścianie. Niestety nie robię, bo nie daję rady :wink:
tak trafiłem przypadkiem na ten topic, nie mam zamiaru się chwalić, po prostu powiem, że sprawdziłem empirycznie (dużo chodzę na rękach, pompuję w tej pozycji, ogólnie sporo elementów przy staniu na rękach) i powiem szczerze, że MOIM zdaniem nie ma lepszej metody na rozwój górnych partii ciała - plecy wręc puchną, ręce - biceps, triceps, przedramiona, górny "cyc", brzuch, grzbiet.... dla mnie bomba... 15 pompek na szybko pod ściana to mój maks to tylko moja metoda, wiec kazdy robi jak chce. moim zdaniem zdrowsze dla stawów i dajace "wygodniejsze" efekty jest cwiczenie z ciezarem wlasnego ciala (podciagniecia na drążku, rozne warianty pompek, chodzenie na rekach) niż z ciężarem mechanicznym.... ale to moje spostrzeżenia.
Napisano Ponad rok temu
Wyciągać ze stania na głowie czy po prostu głębokie ugięcie rąk i do wyprostu??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rower
- Ponad rok temu
-
piszczele
- Ponad rok temu
-
rozstepy!!
- Ponad rok temu