Gazelle FreeStyle?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylem niedawno w takim sporym nowootwartym "fitness center" - ale tylko krotko "w gosci", ze znajomym - i takich "nart biegowych" tam troche stalo.
Chrisa pytales?
bo moze oni tam maja w tym studio, gdzie pracuje, cos podobnego?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tylko boje sie tego urzadzenia, bo jak wszystkie - adresowane do kazdego, moga byc adresowane do nikogo. A ja po podleczeniu sie, moze nie jestem w formie olimpijskiej, ale chyba w troche lepszej niz np. emerytka z Kalifornii, albo byla "miss", ktora narodzila dzieci i chce wrocic do dawnych rozmiarow.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Nie lepiej zapisac sie do jakiegos fitnes klubu ? - tam tego powinni miec sporo...
Korzystałem z czegoś takiego w stanach - bardzo fajna sprawa - ale sprzęt był znacznie masywniejszy od tego(czytaj droższy).
Super się na tym ćwiczy i co najważniejsze w bardzo małym stopniu obciaża stawy...
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Przy tym obciążenie stwów jest bardzo małe, a i cwiczenie wydaje się być znacznie przyjemniejsze.
Porównanie do narciarstwa biegowego jest znacznie lepsze- pracuja chyba podobne grupy miesniowe.
Na sprzecie z ktorego korzystałem była możliwoś ustawienia zakresu ruchy na tych "nartkach" w poziomie(tylko przód-tył) ale znacznie bardziej wygodny był ruch po łuku(tyłgóra-srodekduł-przódgóra) a cały zakres ruc mogłes przesunąć do przodu bądz tyłu i w zalezności od tego zmieniał się kąt ułozenia twojej sylweki stosunku do podłoża(około 45 stopni do przodu i tyłu). Ćwiczyłem na tym kilkanaście razy i traktowałem to jako ćwiczenie areobowe, raczej na wszystkie partie mięśni...
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
pozd
WiRAHA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kalkulator zywieniowy + tabelka
- Ponad rok temu
-
Ciekawe tematy