forum i kobiety...
Napisano Ponad rok temu
mam małe pytanko ile wogole jest kobiet na tych forach?? jak narazie zauwazyłam 3 działające...
no laski motywujcie sie
dawac znaki zycia
pozdrowienia for all :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
mam małe pytanko ile wogole jest kobiet na tych forach?? jak narazie zauwazyłam 3 działające...
Chyba nie jest tak zle jak by sie moglo wydawac:)
Zajrzyj http://www.forum-kul...p?showforum=136 no chyba, ze masz na mysli tylko ta czesc forum
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
no kilka jesthej to znowu ja ;p;p;p
no laski motywujcie sie
czytaj uważnie wypowiedzi - czasem pojawiają się słowa typu
uderzyłam, byłam itp sugerujące płeć
coś mógłbyś znaleźć też na topicach typu miss vortalu ale one już chyba nie istnieją 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ech Waszmość widzę żę masz kłopot z zauważeniem kobiet..prócz wymienionych końcówek gramatycznych rzuć okiem na ową finezję słowna naszych forumowiczek wyrażającą się choćby w braku zwrotów typu...echm wiadomo jakiego..żadna rzeźnikiem nie jest więc mięsem nie rzuca..subtelność.... :wink:
Dobrze, że ktoś wreszcie zauważył, że oprócz biologii CZYMŚ jeszcze różnimy się od tak zwanej dominującej części świata. Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?
Pozdrówka!
Napisano Ponad rok temu
choć z tym ostatnim czasami różnie bywa :?
Napisano Ponad rok temu
heh sama doradzam jak rozpoznać kobiety,hej to znowu ja ;p;p;p
jak narazie zauwazyłam
a zbyt spostrzegawcza nie jestem
sory nosferatu
może po nicku - choć nie każdy sugeruje właściwą płeć :wink:Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?
A po co? :roll:
Napisano Ponad rok temu
kochane kobiety brawo!! kolejny samiec pokonany... :wink:
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie Panie KolegoNo czasem to nawet przyjemne z kobietą u góry
Napisano Ponad rok temu
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
u mnie w sekcji to czysta przujemność trenibgo z niewiastami..Hhhe, nom... a jak te kobiety cwicza na zajeciach Przepraszam, sugeruje sie jedynie moja sekcja Ale plakac mi sie chce
Pozdro!
aczkolwiek gdy jedna spytałla czy mozę potrenować ze mną atak z dosiadu a moja hmhm narzeczona się o tym dowiedziała hmhm miałem szlaban na treningi...ech kobiety ...jedyna ich wada to zadrośc i niewiaraw nas mężczyzn!!!!ale któż jest bez wad..
nikt...prawda?!
Napisano Ponad rok temu
Hhhe, nom... a jak te kobiety cwicza na zajeciach Przepraszam, sugeruje sie jedynie moja sekcja Ale plakac mi sie chce
Pozdro!
bez komentarza...
Napisano Ponad rok temu
jestem gotowy poćwiczyć MA z każdą koleżanką z forum...
pozdrawiam... :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam....cosik ten topic padl...
kobiety co sie z wami dzieje?!?!
a na zlotach jestw as dużo?1na zlotach vortalu?!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki reżyserowane
- Ponad rok temu
-
WYPADEK i co dalej???????
- Ponad rok temu
-
sprawy "duchowe"
- Ponad rok temu
-
WIELKI POKAZY OYAMA KARATE W MANGHA KRAKOW
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa IKKA Kyokushin Karate Poznań
- Ponad rok temu
-
uaktualnienie strony europejskiej
- Ponad rok temu
-
Popularnosc Goju ryu
- Ponad rok temu
-
Naj naj naj
- Ponad rok temu
-
Sklep w katowicach
- Ponad rok temu
-
Pochylanie się przy technikach ręcznych??
- Ponad rok temu