forum i kobiety...
Napisano Ponad rok temu
mam małe pytanko ile wogole jest kobiet na tych forach?? jak narazie zauwazyłam 3 działające...
no laski motywujcie sie
dawac znaki zycia
pozdrowienia for all :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
mam małe pytanko ile wogole jest kobiet na tych forach?? jak narazie zauwazyłam 3 działające...
Chyba nie jest tak zle jak by sie moglo wydawac:)
Zajrzyj http://www.forum-kul...p?showforum=136 no chyba, ze masz na mysli tylko ta czesc forum

--
Washi
Napisano Ponad rok temu
no kilka jesthej to znowu ja ;p;p;p
no laski motywujcie sie
czytaj uważnie wypowiedzi - czasem pojawiają się słowa typu
uderzyłam, byłam itp sugerujące płeć
coś mógłbyś znaleźć też na topicach typu miss vortalu ale one już chyba nie istnieją 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ech Waszmość widzę żę masz kłopot z zauważeniem kobiet..prócz wymienionych końcówek gramatycznych rzuć okiem na ową finezję słowna naszych forumowiczek wyrażającą się choćby w braku zwrotów typu...echm wiadomo jakiego..żadna rzeźnikiem nie jest więc mięsem nie rzuca..subtelność.... :wink:
Dobrze, że ktoś wreszcie zauważył, że oprócz biologii CZYMŚ jeszcze różnimy się od tak zwanej dominującej części świata.
 Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?
  Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?   
  Pozdrówka!
Napisano Ponad rok temu

choć z tym ostatnim czasami różnie bywa :?
Napisano Ponad rok temu
heh sama doradzam jak rozpoznać kobiety,hej to znowu ja ;p;p;p
jak narazie zauwazyłam
a zbyt spostrzegawcza nie jestem

sory nosferatu
może po nicku - choć nie każdy sugeruje właściwą płeć :wink:Swoją drogą interesujace, jak odróżniano by nas - kobiety, gdyby nasz wspaniały język ojczysty był językiem niefleksyjnym (jak na przykład angielski)?
Napisano Ponad rok temu
A po co? :roll:
Napisano Ponad rok temu
kochane kobiety brawo!! kolejny samiec pokonany... :wink:
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie Panie KolegoNo czasem to nawet przyjemne z kobietą u góry

Napisano Ponad rok temu
 Przepraszam, sugeruje sie jedynie moja sekcja
  Przepraszam, sugeruje sie jedynie moja sekcja  Ale plakac mi sie chce
  Ale plakac mi sie chce  
 Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
u mnie w sekcji to czysta przujemność trenibgo z niewiastami..Hhhe, nom... a jak te kobiety cwicza na zajeciach
Ale plakac mi sie chce

Pozdro!
aczkolwiek gdy jedna spytałla czy mozę potrenować ze mną atak z dosiadu a moja hmhm narzeczona się o tym dowiedziała hmhm miałem szlaban na treningi...ech kobiety ...jedyna ich wada to zadrośc i niewiaraw nas mężczyzn!!!!ale któż jest bez wad..
nikt...prawda?!
Napisano Ponad rok temu
Hhhe, nom... a jak te kobiety cwicza na zajeciach
Ale plakac mi sie chce

Pozdro!
bez komentarza...
Napisano Ponad rok temu
jestem gotowy poćwiczyć MA z każdą koleżanką z forum...
pozdrawiam... :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam....cosik ten topic padl...
kobiety co sie z wami dzieje?!?!
a na zlotach jestw as dużo?1na zlotach vortalu?!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Walki reżyserowane Walki reżyserowane- Ponad rok temu 
- 
			 WYPADEK i co dalej??????? WYPADEK i co dalej???????- Ponad rok temu 
- 
			 sprawy "duchowe" sprawy "duchowe"- Ponad rok temu 
- 
			 WIELKI POKAZY OYAMA KARATE W MANGHA KRAKOW WIELKI POKAZY OYAMA KARATE W MANGHA KRAKOW- Ponad rok temu 
- 
			 Międzynarodowe Mistrzostwa IKKA Kyokushin Karate Poznań Międzynarodowe Mistrzostwa IKKA Kyokushin Karate Poznań- Ponad rok temu 
- 
			 uaktualnienie strony europejskiej uaktualnienie strony europejskiej- Ponad rok temu 
- 
			 Popularnosc Goju ryu Popularnosc Goju ryu- Ponad rok temu 
- 
			 Naj naj naj Naj naj naj- Ponad rok temu 
- 
			 Sklep w katowicach Sklep w katowicach- Ponad rok temu 
- 
			 Pochylanie się przy technikach ręcznych?? Pochylanie się przy technikach ręcznych??- Ponad rok temu 

kobiety góra!!
   kobiety góra!!