Reduktory tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie czy warto brać jakie kolwiek Reduktory tłuszczu gdy ktoś chce wyrobić sobie mięśnie brzucha ?
Mam tu na myśli coś takiego. Mięśnie ogólnie są ale od piwa głównie pojawiła się taka nieduża warstwa tłuszczy.
Więc pytam bo mam zamiar robić głównie ćwiczenia na brzuch i zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem.
Jakiś Reduktor tłuszczu + co radzicie ?
Napisano Ponad rok temu
Elo
Mam takie pytanie czy warto brać jakie kolwiek Reduktory tłuszczu gdy ktoś chce wyrobić sobie mięśnie brzucha ?
Mam tu na myśli coś takiego. Mięśnie ogólnie są ale od piwa głównie pojawiła się taka nieduża warstwa tłuszczy.
Więc pytam bo mam zamiar robić głównie ćwiczenia na brzuch i zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem.
Jakiś Reduktor tłuszczu + co radzicie ?
żaden reduktor ci nie jest potrzebny , aeroby + siłka + dieta = DOSKONAŁY REDUKTOR TŁUSZCZOWY
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żaden reduktor ci nie jest potrzebny , aeroby + siłka + dieta = DOSKONAŁY REDUKTOR TŁUSZCZOWY
ej tak sory ale "aeroby" czyli co ? jak byś mógł
Napisano Ponad rok temu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aerobyej tak sory ale "aeroby" czyli co ? jak byś mógł
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aeroby
czyli dać po prostu odpocząć ? czy jak ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no no czytałem o ty z tą wodą pod skórnąUkaniU owszem zgadzam się z Tobą że tzw."spalacze tłuszczu" nie są potrzebne dla osób które faktycznie nie mają wiele fatu,ale co mają powiedzieć typowi endomorficy.Po jakimś czasie tkanka tłuszczowa znika ale co z wodą podskórną?Wtedy bez odpowiedniej suplementacji ani rusz.
no to jak brać jakiś reduktor z wyższej półki +trening na brzuch ? i te "aeroby" czyli co to ma być ?
czy co radzicie ?
Napisano Ponad rok temu