Szkoła :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wdl mnie zachowywac sie normalnie, jesli jzu cos sie zdarzy nie latac do nauczycieli. I napewno nie bujac sie po nowej szkole po wlasnym pokoju bo po 1. to jest dla ciebie NOWE miejsce a po 2.jesttakie powiedzenie" Na kazdego kozaka zawsze znajdzie sie kozak". W granicach rozsadku, ale nie dac sobie zbytnio w kasze dmuchac!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
yyy ale po co zalozyles drugi identyczny temat??
W granicach rozsadku, ale nie dac sobie zbytnio w kasze dmuchac!!!!!!
W kasze dmuchać jak cie ktoś z bara pociągnie to co zadmuchał czyli mu .......... no właśnie co zrobić z takim.(nie żebym się bał nowej szkoły ale kolegów nie chce uszkodzić swoim 31 cm bicepsem )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkola wyzsza to nie gim, jesli nie idziesz do zawodowki budowalnej to nikt cie z bara w liceum czy technikum nie bedzie sciagal, a tym bardziej bil bo sie za to wylatuje ze szkoly, przynajmniej w moim wojewodztwie.
Wylatuje? rzadki przypadek. Twoje wojewodztwo jest chyba na innej planecie 8)
Napisano Ponad rok temu
sorki za OT,ale mi sie tak przypominiało...nie było tak dokłanie,ale cos takiego.
Napisano Ponad rok temu
Jestes nowy w szkole, podchodzą do Ciebie dresy i dja Ci pieniadze, konkretnie 1 zł. I wysłają Ci do sklepiku. Ty masz za to kupic hamburgera, Cole, dwie zapiekanki, jakies chrupki, zapalniczke, fajki.... no co przecież dla Ci kase....
Oczywiscie różnice dokładasz ze swoich....
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy jeszcze żądają reszty...Ja słyszałem inny motyw niż kibelek.
Jestes nowy w szkole, podchodzą do Ciebie dresy i dja Ci pieniadze, konkretnie 1 zł. I wysłają Ci do sklepiku. Ty masz za to kupic hamburgera, Cole, dwie zapiekanki, jakies chrupki, zapalniczke, fajki.... no co przecież dla Ci kase....
Napisano Ponad rok temu
Juz ktos tu na forum cos takiego napisal... Potem bylo ze jeden gosc kupil batona za 1zl i powiedzial ze na tyle mu starczylo. Dresy go pobili, ale gosc radoche mialNiektórzy jeszcze żądają reszty...Ja słyszałem inny motyw niż kibelek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rany, trzeba powiedziec im, ze ty nie z tych!!
Napisano Ponad rok temu
yyy ale po co zalozyles drugi identyczny temat??
W granicach rozsadku, ale nie dac sobie zbytnio w kasze dmuchac!!!!!!
W kasze dmuchać jak cie ktoś z bara pociągnie to co zadmuchał czyli mu .......... no właśnie co zrobić z takim.(nie żebym się bał nowej szkoły ale kolegów nie chce uszkodzić swoim 31 cm bicepsem )
to bicepsa masz olbzymiego
popchniecie "z bara" to niejest zaczepka i niekoniecznie musi byc celowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka oczami bramkarza...
- Ponad rok temu
-
Szkoła
- Ponad rok temu
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu
-
akcja z wędką ;)