u nas w sekcji (szczegolnie w przemyskiej) jest wiele ludzi ktorzy kochaja cwiczyc z bronia
ekhm... tak?? a czemu ja o tym nic nie wiem :?
oj... no doprze zle to ujelam w przemyslu sa ludzie ktorzy tak jak ja maja zajoba na punkcie bokenow

Napisano Ponad rok temu
u nas w sekcji (szczegolnie w przemyskiej) jest wiele ludzi ktorzy kochaja cwiczyc z bronia
ekhm... tak?? a czemu ja o tym nic nie wiem :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marudka, combatowiec zamiast bokena powinien nosic palke!!
oj... no doprze zle to ujelam w przemyslu sa ludzie ktorzy tak jak ja maja zajoba na punkcie bokenow
moze byc...?
Napisano Ponad rok temu
Marudka, combatowiec zamiast bokena powinien nosic palke!!
Moglby ja schowac pod spodnice.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już cię lubiętak i pewnie mialabym ja jeszcze trzymac w pochwie... oj wy niedoprzy... oj...
Napisano Ponad rok temu
tak i pewnie mialabym ja jeszcze trzymac w pochwie... tak tak glodnemu tylko chleb na mysli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak i pewnie mialabym ja jeszcze trzymac w pochwie... tak tak glodnemu tylko chleb na mysli...
A wiesz Marudka że głody głodnemu chleb wypomni :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Już cię lubiętak i pewnie mialabym ja jeszcze trzymac w pochwie... oj wy niedoprzy... oj...
![]()
Napisano Ponad rok temu
wiem bo wszyscy mnie kochaja takie slodkie milutkie ladniutkie i ... skromne dzieciatko jak ja poprostu miodzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kochani, a co wyście tak naskoczyli na to Combat Aikido
Jak ludzie sobię tak chcą ćwiczyć, to w czym jest problem
Są na świecie sekcje Ninjitsu, a nikt nikogo tam skrycie nie morduje :wink: Myślę, że było by znacznie gorzej gdyby pod przykrywką nazwy Aikido, ćwiczyli jakieś dziwne i niebezpieczne techniki, niż jak powiedzmy do swoich celów dokonali modyfikacji odcinając się dodatkowym słówkiem "Combat"
Ja myślę, że nasi koledzy z CA nie chcą nas przekonywać, że nasze tzw. tradycyjne Aikido trzeba przekształcać w ich Combat (co byłoby i tak myślę bezcelowe), ale oczekują pewnej przynajmniej słownej wymiany doświadczeń i pomysłów, bo rozumiem, że pokrewieństwo techniczne istnieje. Chyba, że ktoś z tu piszących widział w akcji naszych szanownych kolegów, no i włoś zjeżył
mu się na głowie (ale mam nadzieję, że nie
)
A więc zyj i daj żyć innym![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
A Kamil patrzy z zazdrością
Napisano Ponad rok temu
wiem bo wszyscy mnie kochaja takie slodkie milutkie ladniutkie i ... skromne dzieciatko jak ja poprostu miodzik
ale Fiodor niekoniecznie za to Cie lubi zes grzeczna :wink:no chociaz... ja tam nie znam Fiodora w sumie...
![]()
Napisano Ponad rok temu
chciałbym sprawdzić co waszym zdaniem jest lepsze
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu