Odblok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam problem jestempo cykl 15 strzałow omki i 5 tescia cidoteston i koncze odblok z tomoxifenu ale dalej mam skurczone jądra i nie wiem czy kupic na odblok clomid z hcg ? prosze o opnie
Pierwsza sparawa kto rozpisal Tobie taki ch....y cykl Pewnie Twoj pierwszy . Cidoteston nawet nie zaczął działać
Skonczyłeś cykl i kiedy ( po ilu dniach ) zaczełeś odblokowanie Tomoxifenem
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza sparawa kto rozpisal Tobie taki ch....y cykl Pewnie Twoj pierwszy . Cidoteston nawet nie zaczął działać
Skonczyłeś cykl i kiedy ( po ilu dniach ) zaczełeś odblokowanie Tomoxifenem
mialem robic z samej omki ale mialem 10 strzalow cido,ale przerwalem po 5, 21 dni po ostatnim strzale,mam w domu clomid jescze ale teraz nei wiem czy brac go i moze hcg by pomoglo?
Napisano Ponad rok temu
mialem robic z samej omki ale mialem 10 strzalow cido,ale przerwalem po 5, 21 dni po ostatnim strzale,mam w domu clomid jescze ale teraz nei wiem czy brac go i moze hcg by pomoglo?
Jądra dojdą do swoich rozmiarow z czasem ( około 4tyg ). Jezeli wezmiesz HCG nie mozesz rownoczesnie uzyć Clomidu ( HCG blokuje przysadke ).
Jezeli masz możliwość kup pudelka HCG ( 3 injekcje 1500 IU ) i bierz jedną injekcje co 3dni. Po pierwszym zastrzyku HCG bedziesz juz widzial poprawe.
Po zakonczeniu HCG przejdz na Clomid zacznij od 100mg a pozniej 50mg przez 10-14dni proponuje dodać PCT np Gaspari Novedex XT / PCT Anabolic Xtreme lub podobne.
Napisano Ponad rok temu
Jądra dojdą do swoich rozmiarow z czasem ( około 4tyg ). Jezeli wezmiesz HCG nie mozesz rownoczesnie uzyć Clomidu ( HCG blokuje przysadke ).
Jezeli masz możliwość kup pudelka HCG ( 3 injekcje 1500 IU ) i bierz jedną injekcje co 3dni. Po pierwszym zastrzyku HCG bedziesz juz widzial poprawe.
Po zakonczeniu HCG przejdz na Clomid zacznij od 100mg a pozniej 50mg przez 10-14dni proponuje dodać PCT np Gaspari Novedex XT / PCT Anabolic Xtreme lub podobne.
a bez hcg sie nie po prawi?ale dam rade raczej kupic jak cos,dziękuje za rade
Napisano Ponad rok temu
a bez hcg sie nie po prawi?ale dam rade raczej kupic jak cos,dziękuje za rade
Przeczytaj początek mojego postu jeszcze raz "Jądra dojdą do swoich rozmiarow z czasem ( około 4tyg )...". Dojdą do swoich rozmiarow ale z czasem.
Napisano Ponad rok temu
no bo sie martwilem juz nie truje i dziekuje za opowiedz
jeszcze jedno mam pytanie chialem w tym roku zrobić cykl na boldenonie i kiedy go zrobic jak cos i w jakich dawkach,a i czy móglbym samym clomidem sie teraz odblokować a pożniej po cyklu boldka hcg i clomid? czy teraz sie odblokowac z hcg i clomidu?dzieki z góry za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
widze ze sie nie znasz nawet nie znasz podstaw brania koksow sory ale poczytaj troche na necie i dopiero sobie przemysl czy chcesz robic cykl
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie nie samego myslalem o testosteronie, jak mozesz to doradz mi kiedy robic cykl i jak z odblokiem
Odblokowanie 3 tygodnie potem odlicz 8 tygodni i bedziesz gotowy do cyklu.
Napisano Ponad rok temu