ok rozumiem...z tego co widzialem na filmikach, to fajne techniki cwiczycie.wyglada mi to na aikido przedstawione w sposob realny. takie realne jujitsu staralismy sie cwiczyc w klubie.
To przyjdz i zobacz
Napisano Ponad rok temu
ok rozumiem...z tego co widzialem na filmikach, to fajne techniki cwiczycie.wyglada mi to na aikido przedstawione w sposob realny. takie realne jujitsu staralismy sie cwiczyc w klubie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem.W sekcji Michała możesz potrenować o ile masz 5 i nie więcej niż 12 lat. To jest sekcja dziecięca.
Polecam za to sekcje Rafała Rzepusa. Yoshinkan na wysokim poziomie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oby aikido nie zawiodło się na Tobie......mam nadzieje ze aikido mnie nie zawiedzie :-)
Napisano Ponad rok temu
no oczywiście, na Śląsku nie ma . Pszczyna to nie Ślask :roll: Przykład jeden z wieluszzerze mowiac na poczatku szukalem ju jitsu i ti tradycyjnego ( takie mialem w klubie ) ale niestety nic takiego na Slasku nie ma....ale mam nadzieje ze aikido mnie nie zawiedzie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chłopie...już się o Ciebie martwię...wyglada mi to na aikido przedstawione w sposob realny..ale mam nadzieje ze aikido mnie nie zawiedzie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A bo Akahige ma skłonności do martwienia się każdym, który chce się zająć aikido. Taka dobra dusza z wybujałym instynktem opiekuńczym :wink:dziekuje za troske ale nie wiem dlaczego sie o nie juz martwisz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akahige to jeden z najstarszych stażem aikidoków na budo!ciekawe skad ta jego troska sie bierze.. :roll: moze uwaza ze ktos sobie nie poradzi a moze uwaza ze aikido to cos gorszego od sztuki walki ktora on cwiczy?
to ja też już się o ciebie martwię :wink:wyglada mi to na aikido przedstawione w sposob realny. takie realne jujitsu staralismy sie cwiczyc w klubie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu