lać czy nie lać? oto jest pytanie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyskakujesz do gościa z textem "jakiś problem kurwa ?" i dziwisz się że zareagował na chamstwo... ? to ja reagowalem na chamstwo jakie od odstawil. takie uwagi to zostaw dla siebie
a takie uwagi to zachowaj dla siebie..
szkoda że Ci nie wypalił lutę w pyskraczej nie. oni naprawde mowia ze chca bic za to ze ktos sie patrzy z aprobata (!) na ich dziewczyne. podejrzewam ze jak ktos sie krzywo patrzy to napierdalaja do nieprzytomnosci. drecholstwo sie szerzy i tyle.
ja odnosze wrazenie ze niektorzy maja problemy z czytanie textu ze zrozumieniem. czy ja napisalem ze on sie patrzyl na nia z APROBATA 8O ? to bylo oblesne lustrowanie od gory do dolu . w dodatku bezczenle - bo przy mnie a na dokladke pyskowki . i dobrze wiedzial ze ja to widze - wiec proste nie?- prowokacja. i pewien jestem ze gdybym spotkal kazdego z was z panna i zachowywal sie tak prowokacyjnie to napewno byscie zareagowali. wiem ze to bylo glupie, juz wyrazilem skruche ale litosci!!!....
Napisano Ponad rok temu
ja odnosze wrazenie ze niektorzy maja problemy z czytanie textu ze zrozumieniem. czy ja napisalem ze on sie patrzyl na nia z APROBATA 8O ? to bylo oblesne lustrowanie od gory do dolu . w dodatku bezczenle - bo przy mnie a na dokladke pyskowki . i dobrze wiedzial ze ja to widze - wiec proste nie?- prowokacja. i pewien jestem ze gdybym spotkal kazdego z was z panna i zachowywal sie tak prowokacyjnie to napewno byscie zareagowali. wiem ze to bylo glupie, juz wyrazilem skruche ale litosci!!!....
oj jerry jerry - przecież gościu ani słowem się nie odezwał, więc o jakich pyskówkach mówisz? poza tym odnoszę wrażenie, że tak niby wyrażasz skruchę ale gdzieś w środku uważasz się za NINJA TURTLES superhiro, że gościowi powiedziałeś sakramentalne "co się kurwa gapisz.....?"
przy takich akcjach zawsze odnoszę wrażenie, że kolesie, którzy reagują ponadnormatywnie mają jakieś straszne problemy ze sobą i z poczuciem własnej wartości.
wytłumaczę to tak - jak ktoś jest tego co sobą reprezentujesz to zlewa wszystkie tego typu "prowokacje" jest ponad to. jednakże, kiedy uważa, że wiele mu brakuje do reszty społeczeństwa, to wtedy zawsze i na każdym kroku gotowy jest udowadniać, że jest najlepszy. rozglada się wokoło i szuka, komu by tu znowu pokazać jaki jestem dobry poprawiając sobie humor do końca dnia.
zgadzam się z yakiem, że dzisiejsza młodzież strasznie spięta chodzi. niestety daje się zauważyć tendencje, że im młodsza i głupsza tym stopień spięcia większy a co za tym idzie niebezpieczeństwo wększe bo wyobraźni nie starcza.
tak to widzę
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Ty jesteś trenerem? Czyli ktos taki ma kontakt z młodzierzą? 8OOgolnie nie moge tego zdzierrzyc! Ide sobie z moja panna za raczke a tu jakis frajer nie spuszcza z niej wzroku beszczelnie patrzy, usmiecha sie i odwraca za nia wiesniactwo, takie cos zdarza sie czesto, gdy ja widze fajna laske z gosciem za reke to rzuce co prawda okiem ale nie w taki bezczelny sposob Dla mnie to prostactwo i PROWOKACJA TAK PROWOKACJA bo patrza sie tak jakby chcieli mnie skompromitowac i sprowokowac, tak jaby chcieli powiedziec "odejdz od zera, chodz do bohatera", nie mowie juz o okrzykach pare metrow za nami TO MOJE ZDANIE
Pozdro
A potem na forum sie pisze o dresach i pseudokibicach....
Napisano Ponad rok temu
Ty jesteś trenerem? Czyli ktos taki ma kontakt z młodzierzą? 8OOgolnie nie moge tego zdzierrzyc! Ide sobie z moja panna za raczke a tu jakis frajer nie spuszcza z niej wzroku beszczelnie patrzy, usmiecha sie i odwraca za nia wiesniactwo, takie cos zdarza sie czesto, gdy ja widze fajna laske z gosciem za reke to rzuce co prawda okiem ale nie w taki bezczelny sposob Dla mnie to prostactwo i PROWOKACJA TAK PROWOKACJA bo patrza sie tak jakby chcieli mnie skompromitowac i sprowokowac, tak jaby chcieli powiedziec "odejdz od zera, chodz do bohatera", nie mowie juz o okrzykach pare metrow za nami TO MOJE ZDANIE
Pozdro
Ze niby coo napisalem ze kogos bilem? Chcesz mnie skompromitowac? huh
Napisano Ponad rok temu
Nie chce Cie skompromitowac. Nie, napisałeś, ze kogos biłes. Chodzi mi o Twoje godne pożałowania i dezaprobaty podejscie.Ty jesteś trenerem? Czyli ktos taki ma kontakt z młodzierzą? 8OOgolnie nie moge tego zdzierrzyc! Ide sobie z moja panna za raczke a tu jakis frajer nie spuszcza z niej wzroku beszczelnie patrzy, usmiecha sie i odwraca za nia wiesniactwo, takie cos zdarza sie czesto, gdy ja widze fajna laske z gosciem za reke to rzuce co prawda okiem ale nie w taki bezczelny sposob Dla mnie to prostactwo i PROWOKACJA TAK PROWOKACJA bo patrza sie tak jakby chcieli mnie skompromitowac i sprowokowac, tak jaby chcieli powiedziec "odejdz od zera, chodz do bohatera", nie mowie juz o okrzykach pare metrow za nami TO MOJE ZDANIE
Pozdro
Ze niby coo napisalem ze kogos bilem? Chcesz mnie skompromitowac? huh
Dres też zaczyna od "Co się k..a patrzysz?"
Nie tylko ja Cie zjechałem....
...widocznie miałem racje...
...co do Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Dres też zaczyna od "Co się k..a patrzysz?"
Kiedy tak powiedzialem???
Chodzi mi o Twoje godne pożałowania i dezaprobaty podejscie.
Denerwuja mnie tacy ludzie i tyle, powiedzialem to co mysle, nie wiem kto by sie nie wkurzyl chociaz w myslach za takie zachowanie
Ty sie chcesz wogole odgryzc za to http://www.forum-kul...showtopic=65988 ???
Nie tedy droga dzieciaku...forumowy prowokator...huh...wszystko jasne, dalsza dyskusja z toba zakonczona jak dla mnie
Napisano Ponad rok temu
oj jerry jerry - przecież gościu ani słowem się nie odezwał, więc o jakich pyskówkach mówisz? poza tym odnoszę wrażenie, że tak niby wyrażasz skruchę ale gdzieś w środku uważasz się za NINJA TURTLES superhiro, że gościowi powiedziałeś sakramentalne "co się kurwa gapisz.....?"
przy takich akcjach zawsze odnoszę wrażenie, że kolesie, którzy reagują ponadnormatywnie mają jakieś straszne problemy ze sobą i z poczuciem własnej wartości.
wytłumaczę to tak - jak ktoś jest tego co sobą reprezentujesz to zlewa wszystkie tego typu "prowokacje" jest ponad to. jednakże, kiedy uważa, że wiele mu brakuje do reszty społeczeństwa, to wtedy zawsze i na każdym kroku gotowy jest udowadniać, że jest najlepszy. rozglada się wokoło i szuka, komu by tu znowu pokazać jaki jestem dobry poprawiając sobie humor do końca dnia.
zgadzam się z yakiem, że dzisiejsza młodzież strasznie spięta chodzi. niestety daje się zauważyć tendencje, że im młodsza i głupsza tym stopień spięcia większy a co za tym idzie niebezpieczeństwo wększe bo wyobraźni nie starcza.
tak to widzę
pozdrawiam
kurm
oj kurm kurm - uwierz mi na slowo ze nie mam problemow z samym soba i nie czuje sie niedowartosciowany. nie bron tego frajera bo nie widziales/slyszales na wlasne oczy/uszy. byl bezczelny po prostu. a wyrazilem skruche bo po przeanalizowaniu sytuacji na spokojnie stwierdzilem ze bylem nadagresywny i moglem sobie fleta odpuscic.
pozdro
ps. ninja turtles ogladalem w dziecinstwie ale superbohaterem sie nie czuje
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi, ze juz nie chcesz ze mna rozmwiac! Juz dwóch uzytkowników nie chce ze mna gadac, Ty i Heimdall, i co ja biedny zrobie, bede musiał pisac posty do siebie.Dres też zaczyna od "Co się k..a patrzysz?"
Kiedy tak powiedzialem???Chodzi mi o Twoje godne pożałowania i dezaprobaty podejscie.
Denerwuja mnie tacy ludzie i tyle, powiedzialem to co mysle, nie wiem kto by sie nie wkurzyl chociaz w myslach za takie zachowanie
Nie tedy droga dzieciaku...forumowy prowokator...huh...wszystko jasne, dalsza dyskusja z toba zakonczona jak dla mnie
"Forumowy prowokator"--ten zwrot został uzyty w celu zartobliwym, ale, ze Ty bierzesz wszystko naprawde i każdy niepochlebne zdanie bierzesz za prowokacje to inna sprawa.
P.S
He, napisz jeszcze, ze wpisujesz mnie na liste ignorowanych a będzie komplet ogółu zachowań ludzi bez argumentów.
Napisano Ponad rok temu
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi, ze juz nie chcesz ze mna rozmwiac! Juz dwóch uzytkowników nie chce ze mna gadac, Ty i Heimdall, i co ja biedny zrobie, bede musiał pisac posty do siebie.Dres też zaczyna od "Co się k..a patrzysz?"
Kiedy tak powiedzialem???Chodzi mi o Twoje godne pożałowania i dezaprobaty podejscie.
"Forumowy prowokator"--ten zwrot został uzyty w celu zartobliwym, ale, ze Ty bierzesz wszystko naprawde i każdy niepochlebne zdanie bierzesz za prowokacje to inna sprawa.
P.S
He, napisz jeszcze, ze wpisujesz mnie na liste ignorowanych a będzie komplet ogółu zachowań ludzi bez argumentów.
ppffffffffffffffffff...i tyle
Napisano Ponad rok temu
smarkacz z Ciebie wyskakuje
chociaz ze mnie tez, ze Ci to mówie, ale sory
nie moge już sobie darowac
przeczytaj jeszcze raz co piszesz i wróc do piwnicy walić w worek.
dogadujecie sie pewnie lepiej.
milego dnia
Narcyz. dla Ciebie tez ułoze.
ale biały wiersz:)
Napisano Ponad rok temu
wiesz co Tae Tad
smarkacz z Ciebie wyskakuje
chociaz ze mnie tez, ze Ci to mówie, ale sory
nie moge już sobie darowac
przeczytaj jeszcze raz co piszesz i wróc do piwnicy walić w worek.
dogadujecie sie pewnie lepiej.
milego dnia
Narcyz. dla Ciebie tez ułoze.
ale biały wiersz:)
Wiesz co Shaft...odpierdol sie ode mnie, po co ta wojna?
Napisano Ponad rok temu
nie dojezdzam ci co słowo, bo nie twierdze ześ głupi
tylko teraz jakoś tak po gówniarsku to brzmi.
3maj sie
peace:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Streetboxing
- Ponad rok temu
-
Walka
- Ponad rok temu
-
Wygląd człowieka a stosunek do niego
- Ponad rok temu
-
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
- Ponad rok temu
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu