
jednak jedzenie od paru lat ciagle chleba w pracy moze sie znudzic i nie jest to super pozywne
wiem ze niktorzy zabieraja do pracy ryz w pojemnikach lecz jak go "ocieplic"
co Wy wcinacie w pracy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazdy musi szamac wedlug wlasnych zapotrzebowan, z waga 140 kg nie ma zartowMaC406 chyba zapodales rozpiske na 5dni
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Od ilu lat, gdzie oraz w jakim stulu trenujecie zapasy? |
ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny |
|
![]()
|
||
Proszę o pomoc kogos kto ma pojęcie!!!rospiska dla poczatkującego |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
stare zdjęcie |
Galerie zdjęć |
|
![]()
|
||
Czym się zajmujecie poza Kulturystyką i fitness |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
CO proponujecie?! |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu