Lepszy skok i lepsze łydki
Napisano Ponad rok temu
pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
poszukaj w Google.
po 12 tygodniach wyskok sie polepsza o 5 do 15 cm. jedyną wadą jest (podobno, ja tego eni stwerdziłem) zniszczenie kolan.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to składaja sie na cwicznia np takie: rozne rodzje skokow w kierunku poziomy jak i pionowym albo polacznie ich obu , jak tez cwicznia golnych parti miesniowych wyrzut piłki lekarskiej w roznych kierunkach, pompki z klasnieciem,brzuszki ITP... ITD...
ksiażke mozna zdybyc za free z Kazzy szukac jako Navy Seals opcje Dokumenty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miałem już doczynienia z tym programem, jednak brak czasu zdecydował, że musiałem to odłożyć. Kilka razy starałem się już do tego podchodzić. Teraz gdy zamierzam zabrać się za sylwetke to postaram się do tego wrócić. Tylko najgorsze jest z czasem. A to wyjazdy itp. Pisało by to przeważnie robić o tej samej porze każdego dnia. Ja, niestety, nie moge sobie sam tego zagwarantować... a szkoda...jest zajebisty program, "SUPERDUNKS" zdaje się nazywa.
poszukaj w Google.
po 12 tygodniach wyskok sie polepsza o 5 do 15 cm. jedyną wadą jest (podobno, ja tego eni stwerdziłem) zniszczenie kolan.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze sila wyskoku, szybkosci i ogolnie sila nog to nie tylko nog, kto ci takich glupot nagadal????? ale tutaj jeden moj przedmowca nawiazal do programu superdunks - wyprobowany przeze mnie (jeszcze jak cwiczylem kosza) i powiem ci, ze rezultaty sa bardzo, bardzo dobre - oczywiscie kilka warunkow - zero alku, poprawne odzywianie sie, regeneracja - trening jest wymagajacy - jest to od 20 do 45 minut 5 dni w tygodniu przez 12 tygodni, ale warto, power w nogach jest pozniej po 2-3 tygodniach po tym treningu i odpoczynku - doslownie dynamit. sluchaj jezeli ci tak na tym zalezy, mam to jeszcze w domu, wraz z kaseta wideo instruktarz cwiczenia, kolejnosc, ilosc powtorzen - nawet sa specjalne tabele, jezeli chcesz to na twoj koszt moge ci to wyslac - papiery ci skseruje, a kasete dam, bo te cwiczenia i ich odpowiednie fazy i ruch znam na pamiec, pisz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to sie dogadamy.
na obozach (jeszcze jak byl kosz) bardzo duzo bylo skakanki (dwie nogi, jedna noga), biegania po schodach/pod gore i ogolnie sprintow (40, 60 metrow), jak cos jeszcze bede mial do dodania (moze mi sie przypomni) to napisze. powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Biegan ze tak z ciekawosci zapytam o ile ci sie poprawił wyskok dosieżny a o ile z naskoku duzo słyszałem o tych programach i oceny sa podzielone jedni sa zachwyceni inni pluja sobie w brode bo kontuzje kolana albo achillesa złapali
zauważ jedno. nikt nie neguje skuteczności tego programu, to że przy okazji niektórym masakruje kolana to zupełnie inna działka.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zauważ jedno. nikt nie neguje skuteczności tego programu, to że przy okazji niektórym masakruje kolana to zupełnie inna działka.
Ale ja tez nie neguje , zreszta sam z niehgo korzystam tylko go zmodyfikowałem do swoich mozliwosci. Program jest bardzo dobry moze nie poprawia sie wyskok o tyle ile zapewniaja 15-25 cm ale o 10 na pewno
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening w czasie choroby....
- Ponad rok temu
-
mleko
- Ponad rok temu
-
"brzuszki" i ból pleców
- Ponad rok temu