Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba "suplementów"Siema. Jakich suplematów urzywać żeby wzrosła masa mięśniowa Kreatyne, Glutamina,HMB I jakiej firmy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ech tak czytam i się dziwie... po co komu suplementy... mi obecnie mięśnie rosną równo i pięknie, a żadnych suplementów nie biore.
Po prostu trza mieć masę z której się rzeźbi... i to tyle, a jak najlepiej budować sobie tą mase do rzeźby? Bigos mojej mamy co dzień
Napisano Ponad rok temu
Ech tak czytam i się dziwie... po co komu suplementy... mi obecnie mięśnie rosną równo i pięknie, a żadnych suplementów nie biore.
Po prostu trza mieć masę z której się rzeźbi... i to tyle, a jak najlepiej budować sobie tą mase do rzeźby? Bigos mojej mamy co dzień
Napisano Ponad rok temu
przede wszysktim to trzeba być uwarunkowanym genetycznie. Jeden będzie bez żadnej diety i supli jechał i zajebiście będzie rósł, a drugi może zjeść tonę koksu i nigdy się nie zbliży do osiagów tego pierwszego.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przede wszysktim to trzeba być uwarunkowanym genetycznie. Jeden będzie bez żadnej diety i supli jechał i zajebiście będzie rósł, a drugi może zjeść tonę koksu i nigdy się nie zbliży do osiagów tego pierwszego.
pzdr
aha, rozumiem... czyli ludziom, którzy nigdy nie osiągną sylwetki takiej jak by chcieli wpaja się chemie? fajnie... może zamiast kulturystyki chemicznej trza spróbować sił w jodzie (to taka rada dla pakeros chemikalos)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj nie zgadzam sie z ostatnim postem... sylwetke mozna osiagnac "na zywca"
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu