Konigun nin-jutsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapraszam wszystkich do odwiedzenia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
konigun to nie jest ninjutsu a jakies karate i tympodobne bzdety... i tymbardziej nie groz mi
No tak... sprawdziłem 8O
Rzeczywiście ninjitsu... i gdyby nie kilka błędów i słowotwórczych haseł na stronie typu: Layout i inne pierdoły by Zelgadis Graywords to byłoby nawet sympatycznie.
Myślę, że jako shiroto z pasem kogane mógłbym jechać na ten obóz.... 8)
Tak sobie przeglądam wszystkie stronki... i najlepsza z tego wszystkiego jest muzyka... tak trzymać, bo muzyka łagodzi obyczaje
Nie wiem, co na to Remi... ??? Martius już pewno "czyści" sprzęt...?
pozdrawiam wojowników nocy....
Napisano Ponad rok temu
p.s. jesli mozesz to powiedz jakim cudem masz ten tytul i pas.
Napisano Ponad rok temu
Nie lubie kiedy na stronach nie ma nazwisk przedstawicieli - co zreszta sie zdarza na wielu.
Nie znam osob (a moze znam tylko nie ma tu nazwisk) - wiec trudno mi sie wypowiadac. Chyba ze to takie tajne ze nikt sie pod tym nie podpisze.
Napisano Ponad rok temu
i wczytujac sie w strone... zauwazylem ze faktycznie nie wypisalem przez kogo bedzie ten oboz poprowadzony (no bo przeciez nie przeze mnie). niestety wyjezdzam na swieta i sprostuje odrazu jak wroce do domu...
wlasnie na to liczylem na tym forum trafne spostrzezenia ktore pomoga prawidlowo i zetelnie zorganizowac oboz oraz stworzyc owa strone internetowa...
Napisano Ponad rok temu
A ja myslalem, ze bujinkan rywalizuje w stanch z jinenkan od Manake Unsui.a pozatym bujinkan oraz konigun rywalizuja ze soba w USA od okolo 20 lat wiec musza przyjmowac do wiadomosci istnienie konigun
Napisano Ponad rok temu
Konigun ninjutsu :peace: cha cha cha - poczytajcie troche o tego stylu zalozycielu a zobaczycie z kim macie do czynienia (Bryce Dallas) :twisted:
OK'- Bujinkan nie rywalizuje z nikim - to tylko poszczegolne cwoki z kompleksami musza ustawic sie w stosunku do czegos innego - Jinenkan wywodzi sie z Bujinkan bo Manaka sensei trenowal w Bujinkan przez wiele lat - teraz postanowil zalozyc wlasna szkole - ale zeby od razu rywalizowal? Nie sadze. Tak samo jak S. Hayes - ma wlasny styl - rywalizacja 0. Genbukan takze wywodzi sie od Bujinkan, etc., etc. Powiem wam szczerze ze naprawde ludzi z Bujinkan nie obchodzi cala ta polityka nakrecana przez maluczkich - niech sobie brzecza.
Konigun ninjutsu - jest niczym innym jak nastepna efemeryda stylow - nie ma zadnych powiazan z historyczna Japonia i jest tworem Brycea. Na wielu forum tutaj walkowano ten temat dziesiatki razy - zdarto juz z pana Dallasa skore zywcem wielokrotnie wiec nie bede zaczynal nowej krucjaty :?
Napisano Ponad rok temu
to strasznie dluga dyskusja - ale warto poczytac bo mnostwo ludzi przewalkowalo ten temat - nie wiem czy plakac czy sie smiac z powodu dotarcia Tego "Stylu"do Polski...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mysle ze Dallas ma pare wyrokow za oszustwo na swoim koncie - Soke? przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jakim cudem jestes shiroto ze zlotym pasem....a jesli chodzi o bledy to nie chce mi sie pisac polskich liter i takie glupoty wychodza
Prawdopodobnie nie zaspokoję Twojej ciekawości... może nie cudem. a prawem silniejszego... kto wie..? hhihiii
Co do błędów...no cóż, oprócz polskich znaków są jeszcze japońskie kanji....
zresztą inni wypowiedzieli się dokładniej.... a ja tylko tak, przy okazji...
pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla wszystkich wrogow konigun :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz dodatkowy temat to poprostu masz forum na stronce ninjutsu.pl i tam sie wypowiedz
ciagle tylko po innych stylach jezdzicie... tacy ludzie powinni byc z dala trzymani od wszelakich sztuk walki. widac ze jestes mlodym nic nie wiedzacym uczniem co ma internet i mysli ze kazdego nim pokona
ciagle tacy idioci pisza jakies oszczerstwa bezpodstawne, ze ktore mozna juz ich tak naprawde pod sad postawic (bo to sa oszczerstwa). ludzie nie sluchajcie takich mlotkow. na duzym vortalu jak ten na pewno jest ich niemalo.
zal mi ciebie.
i tak- bujinkan i konigun nic nie maja ze soba wspolnego. poniewaz konigun JEST stylem ninjutsu, a bujinkan naucza czatkowo technik zaczerpnietych z 3 styli ninjutsu.
nie mozesz sam wyciagnac wnioskow na podstawie tego co widzisz tylko bzdury na encie czytasz? NA RAZIE ZAMKNIJ PASZCZE, a jak bedzie oboz to przyjedz sie posmiac lub zachwycic. zobacz i ocen sam a nie mi tutaj ploty bezpodstawne roznosisz kmiocie glupi.
p.s. Dallas nie byl notowany. jak nie wierzysz to przedstaw lepszy dowod niz ploty takich samych debili jak ty...
pozdro dla wszystkich nie idiotow :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy moze szanowny moderator ma jakis pomysl, co by tu zrobic zeby uniknac takich glupich komentarzy jak powyzsze o jakichs falszerstwach pieniedzy przeciez to oczywista bzdura
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A na mnie nie trac czasu - zamiast mnie, popraw swoja ortografie bo chlopie nie blyszczysz w tej dziedzinie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Które Ju-Jitsu?
- Ponad rok temu
-
Majowe seminarium z Toby Threadgillem
- Ponad rok temu
-
Co cwiczyc w Łodzi ?
- Ponad rok temu