Sklep z tanimi iaito.
Napisano Ponad rok temu
tutaj sa opinie razem ze zdjeciami:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oczywiscie jakosc jest wprost proporcjonalna do ceny. Ogolnie lepiej zaplacic powyzej 500 us$ jesli masz kase.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.goods.pl/index.php?levID=3&catID=23 <- kto[ zna ten sklep ?
Nie wiem, jak z użytecznością, ale średniowieczne jedynki z tego sklepu WYGLĄDAJĄ bardzo dobrze a i cena sugeruje, że nie jest toto jakiś szmelc. W każdym bądź razie nie macałem więc 100% pewności nie mam
Napisano Ponad rok temu
P.S. Mój pierwszy post 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Katany z powyższego linku są katanami do cięcia, są bardzo wysokiej jakości i jedne z lepszych(na świecie) w tej cenie - widziałem to wiem, hartowane tną elegancko, wogóle produkty firmy Hanwei są wysokiej jakości
Ale właśnie w tym sklepie([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) pojawiły się miecze Iaito firmy Hanwei - też bardzo dobre ze STALI a nie z aluminium, są pod tym linkiem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i w dosć przystępnej cenie - ptrząc ile kosztuja za granicą + koszt transportu.
Te tańsze miecze(300-400PLN) są oczywiście tylko ozdobne, nie nadają się do cięcia, ale te praktyczne i Iaito są bardzo w porzadku. Wiem że też mogą sprowadzać miecze z Tonzando, więc może się wkrótce pojawią.
Naprawdę polecam ten sklep(nie jestem z nimi związany jakby ktoś pytał).[/url]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w swojej prostocie jest poprostu piękny, trzeba mieć go w ręku żeby się o tym przekonać, zdjęcia tego nie oddadzą niestety
raczej na szczescie. Ludzie jak odlewy moga byc piekne? Chcialbys kupic swojej dziewczynie odlewany pierscionek ze szkielkiem zamiast brylantu? Zastanuwcie sie troche. Glownie sa dobre do cwiczen nic nie muwie ale moze proponowal bym wstrzymywanie sie z osadzaniem artystycznej strony opraw zanim nie obejzy sie paru orginaluw. Proponuje wycieczke do muzeum.
Napisano Ponad rok temu
miecze cold steal sa znacznie lepsze od hanwei. a wiem ze maja tylko 1 wprawdzie ale miecz firmy last legend ktora jest (jak dla mnie) najlepsza firma kujaca katany. oczywiscie 4000 warstw z wysoko weglowej stali i projekt wygladu wlasny 8)
oni sa z warszawy i mozna sie z nimi spotkac i obejrzec towar sklepowy.
moge tylko polecic ten sklep i powiedziec ze miecz cold steal ktory kupilem rok temu z internetu jest nadal nieuszkodzony, a practical katana i practical plus firmy hanwei tez mi dlugo sluzyly. byly w tak dobrym stanie ze moglem je potem spokojnie sprzedac za kupe kasy teraz jak sklep jest polski mozna zaoszczedzic kupe kasy na transporcie.
pozatym facet ktory prowadzi ten sklep mowil mi, ze nawiazali wspolprace z jakas firma z japonii i beda mieli bokeny, bokudo, daito, iaito , oraz zbroje z japonii od jakichs super platnerzy 8O
Napisano Ponad rok temu
mozna to kupic tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co o tym sadzicie? warto kupic? czy lepiej nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
Jak ćwiczyć realne cięcie mieczem?
- Ponad rok temu
-
Kto chciałby się uczyć kenjutsu we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
Katori Shinto Ryu
- Ponad rok temu
-
cudze chwalicie .... (miecze)
- Ponad rok temu
-
Bushido - mit i legenda???
- Ponad rok temu