zaciekawil mnie post,przeczytalem, i chcialbym wiedziec jak sie skonczylo nauczyles kolesia gdzie jego miejsce?
pozdro
Nie wiem kogo pytasz??
Napisano Ponad rok temu
zaciekawil mnie post,przeczytalem, i chcialbym wiedziec jak sie skonczylo nauczyles kolesia gdzie jego miejsce?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To było głupie. A Ci kolesie wcale idiotami nie byli, tylko racjonalnie myslacymi ludźmi.Ja mam inny przypadek. Ide korytarzem, a tu wyskakuje trzech. Jeden totalna małpa
i pytają mnie o to czy jestem partiotom. Powiedzieli że jak powiem nie to dostane. Chcaiałem się sprawdzić i walnołęm do niego że nie jestem. A on zawołał małpę. Ja przyjąłem gardę a oni zwiali. Myśleli że będe uciekał. LOL idioci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...jak mam takich znajomych to zabieram/wysylam ich na kurs żeglarski. To zwykle pomaga:)
Napisano Ponad rok temu
Mnie to wali... może dostać raka... :twisted:przy okazji mógłby palenie rzucic
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po co? Nie ma takiej potrzeby... teraz.Ja bym tam gościowi przemówił do rozsądku. Możesz mu, za radą kolegów forumowiczów, wpierdolić w ryj. Możesz także wykręcać mu periodycznie jakieś perfidne numery( ale tak, żeby nie więdział, że to ty)-gość się w końcu załamie i sam się zniszczy, bo jak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi, to straszny mięczak.
PS. Ja jednak byłbym za wpierdoleniem mu w ryj.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu