Idioci...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Emi, bo ty masz juz taka facjate, ze tylko bic i patrzyc czy zyje :wink:ja nie wiem za co :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha ja nie planowalem tego wiec nie mialem zbytnio wyboru ... Oberwal bo mnie wkurzyl i nie mialem ochoty planowac napadu na niego ... Gdybym planowal to wsumie pewnie bez swiadkow by sie obylo, ale tak koles mial do konca liceum przewalone u wszystkich ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Taaa... świadkowie - ciężka sprawa. Cóż... poproszę go na stronę i "porozmawiamy" :twisted:
Nic nie zrobiłem... już wspomiałem, "jak sądzę, jest niezbyt zrównoważony psychicznie".A czemu ten typ Cię zaczepia, może mu coś zrobiełś?
gdyby rzeczywiści chciał się ze mną bić... ok... nie ma sprawy. Wszystko byłoby jasne. Ale tak nie jest...
Cóż... zobaczymy po świętach. Limit cierpliwości i dobrego wychowania już się wyczerpał.
Napisano Ponad rok temu
nic nie dorówna stresowi studentów przed egzaminem :wink: - szał w oczach, rozczochrana fryzura po nieprzespanej nocy i indeks w ręku- lepiiej takiego nie zaczepiać..., przed egzaminem wpychał się przed mnie, no to pusciły mi nerwy, dwa szybkie, był wir przed drzwiami, szamotanina, wrzaski dziewczyn...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale życzę powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
A jak chcesz spokojnie, to jak Ci kolo rzuca , że chętnie by Ci najebał , to podejdz do niego na rozsądną odległośc, odstaw na bok swoje rzecz i powiedz "no to dawaj!!" .... a następnie obserwuj jak puszczają mu zwieracze!! :twisted:
POZDRO&RESPEKT
Napisano Ponad rok temu
Boje sie Ciebie...Błąd. Zawsze są świadkowie - choćby poszkodowany. Wymyśli, że napadłeś go z armią wojowników ninja i stłukłeś. Lepiej frajera sprowokuj - a już max bomba sytuacja by była, jakby się już na Ciebie zamachnął ..... i BUM!! Sadzisz mu plombe w oko. Jak coś to przecierz wszyscy widzieli, że to on na Ciebie napadł i MUSIAŁEŚ się bronić!! Bo jeszcze by Ci krzywde zrobił.....
A jak chcesz spokojnie, to jak Ci kolo rzuca , że chętnie by Ci najebał , to podejdz do niego na rozsądną odległośc, odstaw na bok swoje rzecz i powiedz "no to dawaj!!" .... a następnie obserwuj jak puszczają mu zwieracze!! :twisted:
POZDRO&RESPEKT
I live in kriminal.."
Napisano Ponad rok temu
Boje sie Ciebie...
I live in kriminal.."
Znaczy konkretnie co? Śmiejesz się ze mnie czy uważasz że coś w moim poście było nie tak??
Napisano Ponad rok temu
A nie jedno, ani drugie. Po prostu Twój post był w stylu "gangsta" 8) ( z tad tytuł piosenki 2Pac-a "I live in kriminal") i mi sie spodobał. Bron boze nie chciałem sie z Ciebie wysmiewać, raczej przyznac Ci racje, bo w tym przypadku ja masz. Tylko, ze tka to napisałeś jakbys był z rosyjskiej mafii Ale ogólenie odobieram Twoja twórczosć na forum bardzo pozytywnie....Boje sie Ciebie...
I live in kriminal.."
Znaczy konkretnie co? Śmiejesz się ze mnie czy uważasz że coś w moim poście było nie tak??
Napisano Ponad rok temu
Z książ?i "108 Odpowiedzi Jogina (Gdańsk 1993)"Pomyśl tak: "Jestem z nim przez 10 minut i to już jest trudne do zniesienia, a on spędza ze sobą 24 godziny na dobę - to dopiero musi być straszne". Potem zaś postaraj się mieć dużo współczucia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czego uczysz?Po co walic goscia oficjalnie , a czy nie lepiej poczekac na dobre kumite i pizdnac go w splot i potem przeprosic, sprobuj naprawde dziala to jest tak jak koles cierpi na chorobe przerost zawartosci nad trescia. Mam swoje latka i cwicze tak mlodych pistoletow "Albercik to dziala"
Napisano Ponad rok temu
Nie kumam o co pytasz jezeli mozesz to sprecyzuj ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Emi, bo ty masz juz taka facjate, ze tylko bic i patrzyc czy zyje :wink:ja nie wiem za co :?
O żesz w mordke jeża jak mawia pułkownik Kucajko czy jak mu tam, Ciesz się Szczepanie że za wielką wodą siedzisz, i w niedostępnych odstępach śnieżnych. Ale ta zniewaga krwi wymaga :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Niezrównoważony psychicznie? To znaczy co wg Ciebie jemu konkretnie jest? Co oznacza takie stwierdzenie?
To pytanie chyba do mnie...
... cóż, to trzeba zobaczyć i usłyszeć. Choć może niezrównoważony, to za dużo powiedziane. W każdym razie, jego zachowanie czasem odbiega od normy.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pokazy w bercy
- Ponad rok temu
-
szczęka
- Ponad rok temu
-