pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
Napisano Ponad rok temu
Rozważcie też sytuację kiedy przyjdzie do was na trenning osoba z "marginesu społecznego"....co powiedzielibyśce takim osobom?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ocenić osobe z marginesu ?? po łysej głowie i dresach (bo nie stać ją na nic innego) czy może po wulgarnym i odrażającym zachowaniu ??
Po zachowaniu. Nie wiem jak wy, ale ja szybko poznaje kto jest kto
Nie jestem trenerem, ale gdyby tacy ludzie do mnie przyszli powiedział bym Bye. Nie chciałbym byc kojarzony z łobuzerką. Choć z drugiej strony może by któremuś się odmieniło...
Napisano Ponad rok temu
po uborze nie poznasz, ale po zachowaniu na pewno, taki menel to sie ze wszytskiego smieje, zartuje,
Przykład: na trening przyszlo 2 kolesi (normalnie ubrani, fryzury normalne) i pytaja sie mnie przy wejsciu czy tutaj sa treningi, ja mowie alez tak oczywiscie, zapraszam, weszli przebrali sie i szereg, fudo dachi, a ci sie siemja jak najebani po podlodze sie tarzaja se smiechu. w koncu sempai ich wyprosil, a oni jeszcze z 30 min w szatni siedzieli i sie smiali, ale nikomu nic nie zginelo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Im nie zależy na sztuce, umiejętnościach. Szybko się znudzą, bo nie nauczą się rozwalać kości w miesiąc. Przerzucą sie na siłkę + koks...hehe nie ludzcie sie ze ci od ustawek beda marnowac swoj czas na jakies karate czy kung fu
Napisano Ponad rok temu
dla takich gości filozofia kung-fu czy karate to za duzo na komórki myslowe....poza tym bez obrazy,ale karate na ustawkach sie chyba nie sprawdzi....zreszta wsrod "ulicznych wojownikó"karate,kung fu itp. to ogólnie "śmiech na sali"....tzn. bez przyszłosci sa dla nich te style...
yak mam takie pytanie osobiste:czy jestes policjantem?moze jakas prewnecja?tak z ciekawosci i obserwacji postów pytam....
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
ja bedac trenerem dawalbym im taki wycisk , ze nie mieliby sily nawet ruszyc palcem do nastepnego treningu , a co dopiero mowic o ustawkach :twisted:
nie boisz się,ze to ich bedzie mobilizowac i........wytrenujesz ich za dobrze? :-)
Napisano Ponad rok temu
Załózmy taką sytuację:przychodzi do was klient,który chce,abyś trenował jego i jego ziomków.NIe są to zwykłe ziomki,ale klienci,którzy chcą trenować po to aby wykazywać się na "ustawkach".
Rozważcie też sytuację kiedy przyjdzie do was na trenning osoba z "marginesu społecznego"....co powiedzielibyśce takim osobom?
Mialem kilku takich gosci i nawet nie trzeba mowic bye, bo tacy nie chodza dluzej niz miesiac, a zdarza sie ze pare treningow ich nudzi i rezygnuja :twisted: ogolnie nie mam na treningach oszolomow (albo dobrze sie maskuja)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu
-
klub MMA w Krakowie ?
- Ponad rok temu
-
Signum Polonicum
- Ponad rok temu
-
Co wybrać?
- Ponad rok temu
-
przyzwoitka