Tatuaże?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakies "kapitany", "lezki" to byla norma. (Niekiedy ich spotykam - przewaznie dzis to juz osiagneli poziom dna i denaturatu i pare krokow nizej).
Raz bylem swiadkiem w zawodach na najdluzszego sznyta. Zwyciezce odwieslismy na pogotowie - bo w ferworze "walki" zahaczyl o tetnice i grozil mu zgon.
Dzis jednak w pierdlu licza sie nie dziary i sznyty, ale jak wszedzie - kasa.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Dziwi mnie że nigdy do nich nie dotarło że : Ten co dmucha faceta- nie ważne czy cwela czy nie- sam jest pedałem i tyle.Za to grypusjacy moze odbywac stosunek z "cwelem", pod jednym warunkiem - nie powinien opierac rak bezposrednio na biodrach "panny".
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
ich zdaniem nie jest. twierdzą, że na wolności robiliby to z kobietami, a ten kogo dmuchają mężczyzną nie jest. to cwel i tyle. trudno to zrozumieć człowiekowi z zewnątrz, ja też słabo się w tym poruszam mimo iż grypsujący kilka razy próbowali mi to i owo wyjaśniać.Dziwi mnie że nigdy do nich nie dotarło że : Ten co dmucha faceta- nie ważne czy cwela czy nie- sam jest pedałem i tyle.Za to grypusjacy moze odbywac stosunek z "cwelem", pod jednym warunkiem - nie powinien opierac rak bezposrednio na biodrach "panny".
Napisano Ponad rok temu
1,5 roku mieszkal u mnie koles ktory sie ukrywal przed policja wieziennych opowiesci sie od niego nasluchalem wiele..
KROPKA KRESKA KROPKA to literka "K"w alfabecie morsa i oznacza ona przerwe w zyciorysie,a K- to skrot od karanego,kropki na powiekach znacza takze czlowiek "spiacy nie swiadomie grypsujacy" 4 razy Zoznacza
za zdrade zaplace zabijajac,SKIFWLIZ- Smierc kurwa i frajera wolnosc ludzia i zlodzieja,2 rzymska oznacza BEDE LEPSZY W 2 ZYCIU,napis USA
oznacza URODZILEM SIE ANIOLEM A SZATANEM UMRE,czaszka przekluta mieczem nozem lub czyms takim oznacza ZEMSTE,motylek czy cos takiego oznacza chyba cwela lub cos w tym stylu kropki za uszami takze oznaczaja podobno cwela czy kogos takiego robi sie je na sile delikwentowi,LTZ- LITOSC TO ZBRODNIA,KTM-kocham tylko matke,PSM-pamietaj slowa matki I T D
TATUAZE same w sobie sa sztuka ,szkoda ze ciagle traktwane sa jako elemt kryminogenny... pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
TATUAZE same w sobie sa sztuka ,szkoda ze ciagle traktwane sa jako elemt kryminogenny... pozdrawiam
Slowa swiete i prawdziwe
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
z tego co ja sie orintuje, to te "łzy" pod okiem wziely sie z japoni (Jakuza) i oznaczaja hanbe - w kazdym badz razie cos zlego - i jest automatycznie spychany na samo dno w hiererhiwytatuowane krople pod okiem oznaczaja ze ktos byl ciota w wiezieniu
Napisano Ponad rok temu
Kropka robiona za oby dwoma uszami: cwel
Kropka miedzy kciukiem i wskazujacym: bylem w pace
tyle
Napisano Ponad rok temu
a na klacie wielki napis "ostatni zywy bandyta"
wiec ostatni zywy bandyta w szlocie postanowił sie zabawic i wsiadł popływac na bananie.
przy zakręcie wypadł z banana rozwalając sobie przytym nosek uderzając o wode.
nawet nie wiedziałem ze bandyci tak moga płakac z bólu:))
ale zgadzam sie tatoo to sztuka.
i uwazam ze doceniana
Napisano Ponad rok temu
ale zgadzam sie tatoo to sztuka.
i uwazam ze doceniana
eee wiesz...wlasnie nie jest duzo razy slyszalem za plecami dziwne komentarze w stylu "recedywa", "kryminal", "pojebany", "o moooj boozee" itp. ale mnie to...jebie Dzisiaj bylem u ortopedy i nawet smiesznie mnie skrytykowal: "aaaaaleee ty Kamil brudas jestes" w sumie to sie usmialem z tego, bo smieszne bylo
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Rownie dobrze mozna by uznac niepismiennego ktory podpisuje sie stawiajac krzyzyk za ekstrawagandzkiego artyste
Napisano Ponad rok temu
ja tatuaza nie bede miał bo nei pozwala mi na to za bardzo hobby i praca
ale podobają mi sie.
ten nazwany pedalskim?? tez.
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Na jaka sekcje zmienic??
- Ponad rok temu
-
uliczna postawa
- Ponad rok temu
-
Walki kibiców na świecie (Hooligans and Thugs) XVID Torrent
- Ponad rok temu
-
HONOR - ważna rzecz??
- Ponad rok temu
-
Poj.... prawo i niech żyje obywatelska postawa :(
- Ponad rok temu
-
ostrzegać?
- Ponad rok temu
-
Agresywny pies zastrzelony -no wreszcie coś prawdp. :-)
- Ponad rok temu
-
Kto was zaczepial?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet - tylko kurs?
- Ponad rok temu
-
In WAN KEN skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu