Dobry sposob na zakwasy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...no chyba,że nie dożyję
Napisano Ponad rok temu
wiesz, im dluzej jestes w stanie wykonywac jakas czynnosc tym nizsza jej intensywnosc a np. na treningu stacyjnym w 30 sekund mozesz naprawde sie zajechac...Tego to nie wiem. Moja koleżanka na rehabilitacji miała takie ćwiczenie, że przez 30 sekund robiły przysiady i sprawdzały potem ilość kwasu mlekowego w swoich organizmach. Miały wszystkie mniej lub więcej tego specyfiku, ale dowodzi, że nawet niewielki wysiłek powoduje powstanie kwasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie, po prostu musi sie zagoic...Próbowałem w przeszłości prawie wszystkiego z tego co tu wymieniliście. Trudno tak precyzyjnie powiedzieć, ale nie zauważyłem aby któraś z tych metod przejawiała się wyjątkową czy wogóle większą skutecznością...najlepiej chyba działa po prostu czas.
Napisano Ponad rok temu
No i czas, masaze, kapiele itp. - wiadomo.
Napisano Ponad rok temu
Można również iść sobie poływac mięśnie same sie rozluźnia tylko tak lajtowo pływać !!!!
Napisano Ponad rok temu
Okład z piersi. Mi zawsze pomaga
podobno z mlodych piersi jest jeszcze lepszy
Napisano Ponad rok temu
To prawda ze wydziela sie kwas mlekowy ale on nie jest tu istotny i nie w nim problem
To prawda ze naruszone sa wlokna miesniowe i one moga powodowac i powoduja bol Jak rowniez przy wysilku i pozniej przy tzw zakwasach miesien jest sztywny zbity i skurczony Najlepsza rada na to to rozkurczenie i rozluznienie go a do tego najlepsze sa
Magnez - rozkurcza miesien
Masaz - rozluznia miesien
i jak juz ktos wspomnial przyzwyczajenie miesnia do wysliku by po danym wysilku miesien nie byl skurczony ,przecwiczony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta przed walką powinna być...
- Ponad rok temu
-
ZAKWASY - JAK SOBIE Z NIMI RADZIĆ ???
- Ponad rok temu
-