moglem dac skromniejszy albo bardziej konkretny tytul topicu...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uderzenie(krocze,twarz,krtań) i po wszystkim twisted:
Napisano Ponad rok temu
No to ja juz tylko czekam az ktos napisze ze najlepiej to sie walczy tylem...
Napisano Ponad rok temu
uderzenie(krocze,twarz,krtań) i po wszystkim twisted:
Krtan, krtan... zobaszysz - kogos kiedys zabijesz...
A propo uderzen - czy uderzenie w bok szyji i shuto, czyli krawedzia dloni (sory moze pytanie lepsze dla 'KARATE'), moze spodowodac smierc? Walik ktos do kogos z tego?
Pozdrawiam![]()
Napisano Ponad rok temu
stuknąłem raz w życiu. gość trzy dni nie jadł. byłby nie jadł tydzień, ale niestety miał kolegów......
Napisano Ponad rok temu
stuknąłem raz w życiu. gość trzy dni nie jadł. byłby nie jadł tydzień, ale niestety miał kolegów......
???? Jajca se robisz?![]()
Napisano Ponad rok temu
Dostalem kiedys w szyje z mawashi - nie dosc ze malo nie bylo KO to nie moglem zginac ani obracac glowy w tamta strone a bol ustapil calkowicie po jakis 3 miechach.A propo uderzen - czy uderzenie w bok szyji i shuto, czyli krawedzia dloni (sory moze pytanie lepsze dla 'KARATE'), moze spodowodac smierc?
Napisano Ponad rok temu
???? Jajca se robisz?![]()
Pozdrawiam![]()
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiem Twojego uśmieszku... dostałeś kiedys w krtań ?
Napisano Ponad rok temu
Dostalem kiedys w szyje z mawashi - nie dosc ze malo nie bylo KO to nie moglem zginac ani obracac glowy w tamta strone a bol ustapil calkowicie po jakis 3 miechach.
Napisano Ponad rok temu
Hmm, shuto chyba latwiej na ulicy zrobic. Np: gosc podchdzi, ty udajesz, ze cos sie tam drapiesz po glowie i masz juz idealna pozycje wyjsciawa do uderzenia. Watpie zeby sie obronil.
Napisano Ponad rok temu
Hmm, shuto chyba latwiej na ulicy zrobic. Np: gosc podchdzi, ty udajesz, ze cos sie tam drapiesz po glowie i masz juz idealna pozycje wyjsciawa do uderzenia. Watpie zeby sie obronil.
To jaja jakies?![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jaja jakies?![]()
tsunami 8)
Napisano Ponad rok temu
Juz to widze, koles podchodzi, ja "udaje ze sie cos tam drapie po glowie"
Napisano Ponad rok temu
nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Hmm, idiota jestes!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu