uliczna postawa
Napisano Ponad rok temu
moglem dac skromniejszy albo bardziej konkretny tytul topicu...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uderzenie(krocze,twarz,krtań) i po wszystkim twisted:
Krtan, krtan... zobaszysz - kogos kiedys zabijesz...
A propo uderzen - czy uderzenie w bok szyji i shuto, czyli krawedzia dloni (sory moze pytanie lepsze dla 'KARATE'), moze spodowodac smierc? Walik ktos do kogos z tego?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No to ja juz tylko czekam az ktos napisze ze najlepiej to sie walczy tylem...
Ushiro geri?
Napisano Ponad rok temu
uderzenie(krocze,twarz,krtań) i po wszystkim twisted:
Krtan, krtan... zobaszysz - kogos kiedys zabijesz...
A propo uderzen - czy uderzenie w bok szyji i shuto, czyli krawedzia dloni (sory moze pytanie lepsze dla 'KARATE'), moze spodowodac smierc? Walik ktos do kogos z tego?
Pozdrawiam
taaaa
stuknąłem raz w życiu. gość trzy dni nie jadł. byłby nie jadł tydzień, ale niestety miał kolegów......
Napisano Ponad rok temu
stuknąłem raz w życiu. gość trzy dni nie jadł. byłby nie jadł tydzień, ale niestety miał kolegów......
???? Jajca se robisz?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
???? Jajca se robisz?
nie rozumiem Twojego uśmieszku... dostałeś kiedys w krtań ?
Napisano Ponad rok temu
Dostalem kiedys w szyje z mawashi - nie dosc ze malo nie bylo KO to nie moglem zginac ani obracac glowy w tamta strone a bol ustapil calkowicie po jakis 3 miechach.A propo uderzen - czy uderzenie w bok szyji i shuto, czyli krawedzia dloni (sory moze pytanie lepsze dla 'KARATE'), moze spodowodac smierc?
Napisano Ponad rok temu
???? Jajca se robisz?
Pozdrawiam
nie, mówię poważnie, dokładnie rzecz biorąc uderzenie było lekkie, ale nie zabrałem ręki lecz ją docisnąłem.
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiem Twojego uśmieszku... dostałeś kiedys w krtań ?
Hmm, zle mnie zrozumiales, myslalem ze robi sobie jaja, z ta sytuacja... Budke dodalem tak dla zlogadzenia sytuacji, zeby bylo widac ze nie mowie tewgo ze zloscia.
A co do uderzenia w krtan - nie watpie ze te jest smiertelne, ale nie pytam o krtan tylko o bok szyji.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dostalem kiedys w szyje z mawashi - nie dosc ze malo nie bylo KO to nie moglem zginac ani obracac glowy w tamta strone a bol ustapil calkowicie po jakis 3 miechach.
Hmm, shuto chyba latwiej na ulicy zrobic. Np: gosc podchdzi, ty udajesz, ze cos sie tam drapiesz po glowie i masz juz idealna pozycje wyjsciawa do uderzenia. Watpie zeby sie obronil.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Hmm, shuto chyba latwiej na ulicy zrobic. Np: gosc podchdzi, ty udajesz, ze cos sie tam drapiesz po glowie i masz juz idealna pozycje wyjsciawa do uderzenia. Watpie zeby sie obronil.
To jaja jakies?
Napisano Ponad rok temu
To jaja jakies?
tsunami 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jaja jakies?
tsunami 8)
Acha. OK, oskarzenie nie ma wiecej pytan. 8)
Napisano Ponad rok temu
Juz to widze, koles podchodzi, ja "udaje ze sie cos tam drapie po glowie"
nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Hmm, idiota jestes!
Napisano Ponad rok temu
nie kumasz !
Hmm, idiota jestes!
ale taktyke na agresora wymyslil niezla... ... kazdy czlowiek powinien miec sierp przy sobie XD...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki kibiców na świecie (Hooligans and Thugs) XVID Torrent
- Ponad rok temu
-
HONOR - ważna rzecz??
- Ponad rok temu
-
Poj.... prawo i niech żyje obywatelska postawa :(
- Ponad rok temu
-
ostrzegać?
- Ponad rok temu
-
Agresywny pies zastrzelony -no wreszcie coś prawdp. :-)
- Ponad rok temu
-
Kto was zaczepial?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet - tylko kurs?
- Ponad rok temu
-
In WAN KEN skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Dobry "tekst" na ulicę.
- Ponad rok temu
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu