nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Hmm, idiota jestes!
hmm... Ty tez bąku
Napisano Ponad rok temu
nie kumasz !
Ty na plecach w pokrowcu masz sierp, który wyjmujesz, gdy kolo się zastanawi co jest przyczyną twojego swędzenia i przez łeb agresorowi :wink:
Hmm, idiota jestes!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czesto na ulicy widzialem, jak ludzie trzymaja rece w ten sposob, ze lewa jest wyprostowana i trzyma przeciwnika na dystans, a prawa jest podniesiona na wysokosc glowy i czeka na okazje do uderzenia - czesto lewa lapia przeciwnika za ubranie pod szyja, sciagaja w dol, i obrabiaja prawa reka boki i tyl glowy. poza tym nogi i tulow podobnie do boksu. czesto obydwaj maja ta sama postawe. co na ten temat myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to znaczy "wbrew pozorom" ??
pozdrawiam
google to dobra rzecz, ale jak sie wie czego szukac
Napisano Ponad rok temu
Nie obrażać mi się! Trenować!
Napisano Ponad rok temu
Centralna pozycja za bardzo odslania krocze, szczeke oba kolana i jest mniej manewrowa. Lepiej narazic nawet bok ciala reke ramie kolano niz cala twarz, krocze, dolek, oba kolana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nie mam pozycji , ide jak czołg, nie daje mu zadnego ruchu wykonac , zostaje bombardowami uderzeniami ze wszystkich stron 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
garda ciasna, przy twarzym, łokcie chronią nery i...OGNIA !!!
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu