Zbesztacie mnie ale odpowiedzcie
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, otóż mam 17 lat, 188cm Wzrostu ważę 85kg. I mam kilka pytań:
1) Czy istnieją diety bez odżywek?
2) Jaki trening zalecacie aby mieć ładnie wyrzeźbione ciało? Nie chce uzyskać dużych mięśni bicepsa, nie liczy się obwód czy coś tylko aby ładnie się prezentował ; P
3) Warto trenować bez odżywek i czy skutki widać po miesiącu-dwóch ?
4) Czy są wydajne treningi bez konieczności kupowania sprzętu do brzuszek itp za kilkaset złotych?
Ps. Wiem że dostane el0 pr0 zbesztanie ale proszę o odpowiedź ^^
Napisano Ponad rok temu
1) dieta to dieta a odżywki swoją drogą, odżywki mogą służyć do uzupełniania diety
2) aeroby,trening na rzeźbę(z tym że trzeba mieć najpier masę mieśniową a nie tłuszcz)sporo ćwiczeń na maszynach
3) warto pod warunkiem że jest dobra dieta oraz trening i trochę własnych chęci,skutki są trudne do określenia to zależy od zbyt wielu czynników (genetyka,dieta,trening)odżywki są dla ludzi tylko trzeba wiedzieć kiedy je stosować
4) zawsze jest lepiej zapisać się na profesjonalną siłkę oczywiście możesz próbować treningu domator lecz raczej wielkich postępów nie zrobisz
Napisano Ponad rok temu
A niby za co Nikt Cię nie zbeszta.Ps. Wiem że dostane el0 pr0 zbesztanie ale proszę o odpowiedź ^^
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to Ja nic o tym nie wiemNasze forum ma ciekawą promocje na mieście :>
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A teraz pytanko, można uzyskać taki kaloryferek bez odżywek?? wiem głupie pytania mam
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że można Polecam http://www.fabrykasi...dera-t5425.html - poczytaj Sobie, bo fajny jest to treningMyślałem, że dostanę bana i link do 150 tematów gdzie znajdę odpowiedź ^^
A teraz pytanko, można uzyskać taki kaloryferek bez odżywek?? wiem głupie pytania mam
Napisano Ponad rok temu
Masz tu jescze ciekawy link:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam wiele osób które Sobie chwalą A6, przy tym treningu dolne partie brzucha też są angażowane, nie są za to boczne jak pisałeś.będe czarnym charakterem i powiem że A6W przereklamowane, zostały całkowicie olane skośne brzucha i słabo zaangażowane dolne, jest to wytrzymałościówka i ludziom z niskim BF może wyskoczyć zarys mięśni, najlepszy jest trening samodzielnie ułożony na każdą część brzucha, ale żeby mieć kaloryfer potrzebna jest dieta i trening aerobowy
Napisano Ponad rok temu