ale czasami kozacy sie zdazaja i pierdolce tez,trzeba uwazac.pozdrawiam.
No to ja powiem ze u mnie w robocie mam do czynienia z samymi cwaniakami,pierdolcami i jeszcze gorszymi Ale nie bede pisal gdzie pracuje... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ale czasami kozacy sie zdazaja i pierdolce tez,trzeba uwazac.pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No z nauczaniem to ma to niewiele wspolnego :wink:No ja nie wiem jak mozna pracowac jako nauczyciel;)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pracujesz na jakiejś państwowej posadzie.No z nauczaniem to ma to niewiele wspolnego :wink:No ja nie wiem jak mozna pracowac jako nauczyciel;)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
SM?? Sado-Maso?pracujesz na jakiejś państwowej posadzie.No z nauczaniem to ma to niewiele wspolnego :wink:No ja nie wiem jak mozna pracowac jako nauczyciel;)
pozdrawiam
Policjant? SM? Zołnierz?
Napisano Ponad rok temu
SM- Straż MiejskaSM?? Sado-Maso?pracujesz na jakiejś państwowej posadzie.No z nauczaniem to ma to niewiele wspolnego :wink:No ja nie wiem jak mozna pracowac jako nauczyciel;)
pozdrawiam
Policjant? SM? Zołnierz?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja widzialem lepsza akcje:
Dialog drechow 1.
Siedza dwa drechy w pociagu podmiejskim, naprzeciwko siebie i milcza. Nagle jeden mowi:"Kurwa"...i dalej milcza...cisza...cisza...a drugi mowi:"Kurwa chuj!" i cisza juz do konca drogi
Dialog drechow 2.
Gadaja dwa dresy w autobusie (oczywiscie zamiast znakow interpunkcyjnych slowko "kurwa") i w pewnym momencie jeden mowi "Kurde jego mac"...oba drechy milkna, patrza sie posobie ze smiertelna powaga i niezwyklym zdziwieniem na twarzach, po czym ten pierwszy sie poprawial "Kurwa jego mac!" i z blogim usmiechem westchnal z ulga:)
Pozdrawiam
PS. Sory za zmiane czasu w opisywaniu ale nie chcialo mi sie pisac poprawnie;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyle wymieniles i nie trafiles.. 8)SM- Straż MiejskaSM?? Sado-Maso?pracujesz na jakiejś państwowej posadzie.No z nauczaniem to ma to niewiele wspolnego :wink:No ja nie wiem jak mozna pracowac jako nauczyciel;)
pozdrawiam
Policjant? SM? Zołnierz?
Pozdrawiam
:roll:
Nigdzy bym takich rzeczy do Morfiego nie napisał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, a ja wiem, a ja wiem, a ja wiem!!!Morfi offtopicujemy juz kawal czasu wiec mozesz powiedziec, nie przejmuj sie ze to nie jest tematem;)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LOWCA DUCHOW
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu