Dobry "tekst" na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A tak OT: widze Smoku ze czyta sie Pratchett'a;)
Pozdrawiam
hehe, sporo nas tutaj - pratchettowców (jeszcze Anduina i Gorg).
Pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Dzięki mistrzu wos, czytasz w mych myślach i wiesz co jest DobreNiechcesz...uwierz mi...niechcesz....nie warto.jestem pod wrażeniem 8O atylko jak mu złamał tą rękę? Chcę się tego nauczyć :twisted:
Ale ja przynajmniej mam pewność, że ten dres już nikogo nie zaatakuje, i kilka dzieci, kobiet i przechodniów nie zostanie okradzionych i pobitych.
Humanitaryzm dla przestępców, a co dla ofiar?!
Napisano Ponad rok temu
Ale po co ta ironia? Ja sie o Ciebie martwie... . W Polsce za skuteczne bronienie się idzie sie do pierdla.Dzięki mistrzu wos, czytasz w mych myślach i wiesz co jest DobreNiechcesz...uwierz mi...niechcesz....nie warto.jestem pod wrażeniem 8O atylko jak mu złamał tą rękę? Chcę się tego nauczyć :twisted:
Ale ja przynajmniej mam pewność, że ten dres już nikogo nie zaatakuje, i kilka dzieci, kobiet i przechodniów nie zostanie okradzionych i pobitych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
PS. Sory za OT
Napisano Ponad rok temu
ok, masz rację, i to jest właśnie przykre , że za słuszną sprawę masz prze..(hmm)...Ale po co ta ironia? Ja sie o Ciebie martwie... . W Polsce za skuteczne bronienie się idzie sie do pierdla.Dzięki mistrzu wos, czytasz w mych myślach i wiesz co jest DobreNiechcesz...uwierz mi...niechcesz....nie warto.jestem pod wrażeniem 8O atylko jak mu złamał tą rękę? Chcę się tego nauczyć :twisted:
Napisano Ponad rok temu
WOW, musi mi podpisać moje wszystkie ..naście książekSmoku moze zalozymy grupe Pratchettowcow? A tak BTW: to Mistrz ma byc w kraju pod koniec maja:)
Pozdrawiam
PS. Sory za OT
A co do grupy, hmm, może poprosić Fiodora
Napisano Ponad rok temu
wszystko fajnie, pięknie i super ale ,wybacz, to dość dziwne rzucać się na siedmiu z pięściami, tylko dlatego, że przeklinali. Mimo to niezły wyczyn, tyle, że całkiem niepotrzebny ( no i nie wyszedł ci na dobre, jk sam napisałeś)Nudzi mi sie ,wiec opisze kolejna sytuacje za ktora sad mnie ukarał stwiredzajac,ze byłem winny. Stoimy samochodem słuzbowym na blokowisku ,koles rozmawia z dupami (pracowałem w firmie ochroniarskiej w duzym miescie ale kadencja nie trwała długo),drzwi od auta sa otwarte ,idzie siedmiu kolesi i krzyczą do nas... hej,frajerzy,wypierdalac itd....mowie do nich ,nie mowcie tak po co wam problem,a oni co ty nam ch..u mozesz itd...wyszedłem z samochodu podbiegłem do nich i przeskakujac zywoplot odciąlem im droge i mowie co teraz...jeden zrobil garde wiec doskoczylem ,prawy na brode i padl,drugi i trzeci tez dostali po strzale i fikneli koziołka,reszta rozbiegła sie został tylko jeden lekko dopakowany skinol i zrobił garde doskoczyłem,on odskoczył ,doskoczyłem raz jeszcze pchnąłem go w rece i wyciąłem poczym niekonwencjonalnie wsadziłem ze dwa buty.stare babki z okien ,policja ,policja wsiadłem w samochod i odjechalismy.Po dwoch dniach zapukała do firmy policja i założono mi sprawe,ten ktory pierwsz oberwał mial złamana żuchwe po obu stronach,wszyscy razem swiadczyli przeciw mnie i mimo ze było ich siedmiu ja sam i byli wykirzeni dostałem zawiasy na trzy lata i musiałem zrezygnowac z pracy w firmie gdyz karani nie moga pracowac w ochronie.Koles ktory widział to z boku mowił,ze jak tamten dostal i padal to buty mu zleciały i przeleciały na d starem .Ale od tego czasu unikałem bijek,lecz w moim fachu jest to niemozliwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrodlo -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bedzie w Wawce ponadto:) Ja mam zamiar przytarabanic sie dzien wczesniej i rozbic oboz zeby moc zobaczyc go z odleglosci mniejszej niz 200m .
A co do grupy mozna by Fiodora zapytac:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
fajnie, może mi też się uda"Terry Pratchett, brytyjski pisarz, autor popularnego cyklu fantasy „Świat Dysku”, laureat ASA EMPiKu 2003 za powieść Ciekawe czasy, odwiedzi Polskę. Wizyta będzie trwała od 30 maja do 4 czerwca"
zrodlo -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bedzie w Wawce ponadto:) Ja mam zamiar przytarabanic sie dzien wczesniej i rozbic oboz zeby moc zobaczyc go z odleglosci mniejszej niz 200m .
A co do grupy mozna by Fiodora zapytac:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wielu ludzi mnie zna i beda pierd...c ze chłop 30 na karku i na forum sie rozpisuje .Ale to z nudow
Mnie tez wielu zna...i co...mam sie wstydzic :? :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem