Ile w bicepsie?
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Uff, do mismana mi daleko, ale niestety w BMI cię przegoniłem. Zimowa deprecha, przepracowanie i nieregularne treningi dają o sobie znać.
3. dla tych którzy podali wagę obiczyłem nieszczęsne BMI
4. misman jedynymi grubasami jesteśmy
No cóż... Wyszło wreszcie, jaki ze mnie grubas O czym w sumie wiedziałem, ale.. tego... "trzeba się akceptować takim, jakim się jest", nonie ? :roll: Znaczy akceptuję się.. taak.. zdecydowanie... akceptuję się.. Ale fajny gość poza tym jestem, mimo że "puszysty" 8)
Napisano Ponad rok temu
Ok teraz dawać ile macie w pompce
8O Znaczy co, bo nie rozumiem ? Długość małego ? 8O A dlaczego akurat Ty jesteś zainteresowany takimi danymi, huh ? 8O
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Ok teraz dawać ile macie w pompce
A dlaczego akurat Ty jesteś zainteresowany takimi danymi, huh ? 8O
:wink:
jakis poznański słowik 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S i tak na ulicy najwazniejsza jest psychika...........i 55 cm w bicepsie
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
poczekajmy chwileczkę. biorąc pod uwage zainteresowanie tematem kilka osób się dopisze jeszcze. zgodnie z metodologią badań statystycznych by próba miała rozsądne odzwierciedlenie w populacji generalnej (chodzi o asymptotyczną zbieznośc do rozkładu gałsa laplasa) powinno być więcej osób...
dziś jeszcze napiszę...
wiecej osob oznacza minimum 30. taka proba statystyczna uwazana jest za wiarygodna.
Nie chce tu specjalnie przytruwac, ale powinno brzmiec "rozkladu Gaussa Laplace'a".
Silvio
Napisano Ponad rok temu
No ja bardzo przepraszam 8) ale to ma byc analiza statystyczna? 8Oodch stand w uproszczenu mówi jak bardzo odchylamy się od śreniej; dl aprzykłady średni biceps to 36 cm, ale większość ma +/- 4,6 lub miesci się w tym przedziale...
A gdzie
- wspolczynnik regresji jednej i drugiej zmiennej? (zakladajac ze Y-bic X1 i X2 to waga i wzrost)
- wspolczynnik korelacji
- wspolczynnik zmiennosci
Przydalo by sie zbudowac jakis model a z nim zbadac wlasnosc koincydencji, jego jakosc, czy caly model jak i poszczegolne parametry strukturalne sa istotne, wspolczynnik determinacji, stabilnosc. Obliczyc, ktora ze zmiennych (wzrost czy waga) ma wiekszy wplyw na rozmiar bica. takie tam szparały...
No panowie... nie zanizajmy poziomu. Na samym odchyleniu standardowym swiat sie nie konczy papieros
Pochwalony 175cm / 73kg / 35cm :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja mam 16 lat waze 92,1kg mam 173cm i 39cm w bicepsie, nigdy wyczynowo nie cwiczylem. Tylko amatorsko od czasu do czasu podniose skrzynke piwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje wymiary:
waga: 70kg wzrost: 180cm ramię:35
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 211 a myslalem ze ja tu jestem najwyzszyZ ciekawości podam też swoje gabaryty wysokość 211 cm, ciężar 125 kg a w bicepsie 51-52 cm. Od taki ze mnie chuderlak :wink:
Moje wymiary: 190cm, 90 kg, 37 biceps(do lata bedzie 40)
Napisano Ponad rok temu
lol ale ja nic nie trenuje , tylko przed kompem siedze :splat: :splat: :splat:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy te ćwiczenia mogą nadwyrężyć kark?
- Ponad rok temu
-
Działanie wapna przy wysypkach
- Ponad rok temu
-