Podobne raczej do walk Hoolsów po meczu .
:roll: :drinking:
Widziałeś keidykolwiek walkę hoolsów *po meczu* ?
Napisano Ponad rok temu
Podobne raczej do walk Hoolsów po meczu .
:roll: :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uczestniczylem pare razy w takich walkach po meczu... to jest calkiem inny typ... Dla laikow propnuje film KLATKA :twisted:
Napisano Ponad rok temu
hyhy z jakim skutkiem???(nie zebym byl sceptykiem ) CO jak co ale klatka to kiepski przykladJa uczestniczylem pare razy w takich walkach po meczu... to jest calkiem inny typ... Dla laikow propnuje film KLATKA :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A kto ci pozwolil ogladac taki brutalny i demoralizujacy film dla doroslych ?!Ja uczestniczylem pare razy w takich walkach po meczu... to jest calkiem inny typ... Dla laikow propnuje film KLATKA :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ja uczestniczylem pare razy w takich walkach po meczu... to jest calkiem inny typ... Dla laikow propnuje film KLATKA :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dla laikow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uuu ziomalu to ty jestes huligansem-blokersem z eloziomkami na poziomkach przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powialo chlodem.... przestraszony
Napisano Ponad rok temu
No LOOZ zobaczymy ... ja jestem kibicem RAKOWA jak przyjedziecie do Cze-wy na mecz to zobaczymy
RKS RAKÓW ROOLEZ
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu