clip walki na ulicy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak widac walka nie skonczyla sie w parterze mimo ze przegrywajacy bardzo sie staral, caly czas lapal za nogi i nawet raz udalo mu sie wyniesienie...
jak widac zalozenie koszulki na glowe wystarczylo zeby temu zapobiec...
wiec opowiadanie ze walki vale tudo, pride itd sa 100% odpowiednikiem ulicy jak widac na tym przykladzie jest mylne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walka na parkingu w USA przed barem taco bell
jak widac walka nie skonczyla sie w parterze mimo ze przegrywajacy bardzo sie staral, caly czas lapal za nogi i nawet raz udalo mu sie wyniesienie...
wiec opowiadanie ze walki vale tudo, pride itd sa 100% odpowiednikiem ulicy jak widac na tym przykladzie jest mylne
oczywiście!, absolutnie zgadzam się, że nie są
choć powyższej walki nie widziałem..
Napisano Ponad rok temu
walka na parkingu w USA przed barem taco bell
Ale przegrywający się wczepił w te nogi i był cholernie monotematyczny, mógł dać mu po jajach, mógł go posłać na glębę naciskiem barkiem na kolano..., a on nie morete-gari (ci od bjj to pewnie inaczej nazwą) chciał koniecznie zrobić i nie popuścił, obie łapy w tym samym uchwycie non stop.
Tak to każdy oberwie, jak od początku do końca będzie chciał zrobić jedną i tą samą technikę. Cokolwiek by nie ćwiczył.
Napisano Ponad rok temu
Czuję niesmak i niedosyt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wiecie zanim mnie napadna wszyscy ze przeciez cwicza i stojke i uderzenia to niech pomysla przez chwile i moze poczytaja w necie to sie w mig zorientuja ze w USA nawet niebieskie pasy w 99% klubow nie maja pojecia o walce w stojce nawet rzutach bo zawsze z cwicza z kolan...
w Polsce niedoszkolenie instruktorow wyszlo na dobre z jednej strony bo mysieli czyms zapelniac zajecia wiec wprowadzali elementy ktore w USA na zajeciach nie uswiadczysz i np moj kolega z USA niebieski pas powiedzial mi ze NIKT nigdy poza wejsicem w mogi nie uczyl go rzadnych rzutow ani obron przed uderzeniami nic....
za to wszyscy w jego kulbie twierdza ze sa kurwa nie pokonanie bo Royce tamto a Rickson to w ogole...
mu swiat uporzadkowala na nowo pierwsza lekcja boksu....
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
np. amatora mozna zobaczyc ogladając Bum Fight ktore wlasnie sciagam, a ten koleś mi sie na serio podobał :wink: ( chodzi o walke zeby nie bylo niedomówień)
Napisano Ponad rok temu
Aaa, no i kretyni - krecic jak kogos leja!
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie skuteczniejsze byloby kopniecie "z czuba"?
Pozdrawiam.
trenujecie to na tsunami?
Napisano Ponad rok temu
trenujecie to na tsunami?
Hmm, nie no u nas to raczej Mae-geri-keage z koshi, ale jak do cholery takie coz zrobisz w bucie?
I widze cos Ci juz nie pasuje
Napisano Ponad rok temu
Nic specjalnego, poza tym uderzali partacko.Ręka młot
Gościu wziął kilkanaście razy w dziób i ledwo krew mu poszła.
To tak jak z tym kopaniem Ediego na Piotrkowskiej.
A finalny kopniak w twarz? Ciężko było by zrozumiec gdyby nie trafił :roll:
Problem w tym że gościu jak tylko dostał to wstał
Podobne raczej do walk Hoolsów po meczu .
:roll: :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w koncu fajny filmik Naprawde respect poklon dla kolesia ktory podał link poklon Mi sie bardzo podoba, jak i wiekszosci ludu, jednak razi mnie troche ze te ciosy to takie "wal gdzie popadnie".... A macie moze jakas solowke taka gdzie jest jakis konkretny gosc ktory nie napierdala w tyl glowy tylko po to albo koles sam padl a nie "bardzo sprytnie" sponiewierac na ziemi Jak byscie mogli to podajcie wiecej linkow do fajnych filmikow :twisted: pozdro dla ZIOMOW!
Ile ty masz poZIOMKU lat, 14,15 ?
Napisano Ponad rok temu
to tyle...ZIOMY:lol:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Udusić pitbulla
- Ponad rok temu
-
Trzech lub więcej na jednego....co robić ?! :-/