Ksiazka Skarg i Wnioskow, Wyzwisk i Obelg
Napisano Ponad rok temu
1.psychologia.
no fakt tu sie zgodze z psychologia mogles miec troche wspolnego..nie wiem czemu ale mniemam ze z kliniczna...
jak reagujesz na panow w bialych kitlach?
nerwowo to wiele wyjasnia...
2.socjologia.
tu tez sie zgodze, co nieco musiales miec wspolnego.
w koncu jak sie ma nascie lat i wciaz sie pyta pluszowego misia
-"co to sa ci ludzie i czemu kaza mi spierdalac"
to nie sposob nie nazwac tego monologu socjologicznym...
3.manager- w profilu.
tu mnie doszczetnie zabiles.
bo ja jak mialem 7 lat to zloty maskotek nazywalem konferencjami, ale nigdy nie mianowalbym sie managerem..
chyba ze tak sie u was cieciów na sali gimnastycznej nazywa...
key manager tak?
zgadlem?
a moze wlasnie z tego punktu widzenia znasz sporty walk...
przez dziurke od klucza do szatni w ktorej siedza zawodnicy....
to zdecydowanie nie jest twoj dzien stary..
Napisano Ponad rok temu
Adam D. - dlaczego ty tam wogóle trafiłeś
To było dziesięć czy jedenaście lat temu. Przed internetem, przed literaturą sensowną. No i nie miałem porównania.
Napisano Ponad rok temu
Adamie D, zapewne odrobinę treningu ci nie zaszkodzi. Ale jak lubisz takie masohistyczne flirty z samym sobą - miłej zabawy. Co do myślenia, cieszę się że wykazujesz te jak bardzo w dzisiejszych czasach pożadane odruchy. Mam tylko nadzieję, że ci osłonki mielinowe jeszcze nie przepuszczają, choć dzielenie jednej myśli na kilka postów może sugerować początki otępienia.
A u Pana Shafta odzywają się telewizyjne odruchy - prowadzi śledztwo - kim to jest owy El Nino i - huraaaa - wyciąga wnioski! Jestem wysoce podekscytowany tak daleko posuniętym zaangażowaniem. Jakie to musi być emocjonujące? Na pewno dla osoby mieszkającej nadal z mamusią. A może tylko za dużo TCM? Radziłbym ci pooglądać seriale, gdzie dedukcja na bardziej zaawansowanym poziomie.
Ale miło że kolejne dwa frajery męczą się w tym forum nad urozmaicaniem otaczającego nas smutku i beznadziei, rzekłbym kryzysie wartości MA. To takie bardzo chwalebne, katolickie, mesjańskie, wręcz poprawne politycznie, hehehehe. Chłopaki, tak trzymać!
Oki doki
głupie sroki
Rozbawiony El Nino
Napisano Ponad rok temu
ja mowie co zechce, a prosty odbiorca lyka wszystko jak pingwin..
i niech mi ktos powie ze TV nie jest stworzona dla przyglupow...
Napisano Ponad rok temu
POzdro
J.
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem u pana Adama the D taki tekst: "Biję się w piersi, nie przemyślałem jednej sprawy, Xia Chang."
Adamie D, zapewne odrobinę treningu ci nie zaszkodzi. Ale jak lubisz takie masohistyczne flirty z samym sobą - miłej zabawy.
OK, Xia Chang, będę się starał pisać na poziomie pięciolatka, jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć odrobinę bardziej wyszukanych zabiegów językowych. Obiecuję, że wszystko dalej będzie już można traktować dosłownie.
choć dzielenie jednej myśli na kilka postów może sugerować początki otępienia.
DWIE MYŚLI. DWA POSTY.
Ale miło że kolejne dwa frajery
Twoim obowiązkiem jest dostosowanie się do panującego na tym forum regulaminu
Podstawowe zasady
Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo
4. Zakaz obrażania innych użytkowników
No i to właściwie zamyka temat, idę pogadać z Fiodorem.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Zadumany głęboko
K.
Napisano Ponad rok temu
Podstawowe zasady
Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo
4. Zakaz obrażania innych użytkowników
owszem, dlatego zrobilem furtke dla upustu swoich mysli. znam srodowisko kungu i wiem, ze zadne zakazy ich nie obejmuja, czego przykladem sa liczne wojny slowne na tym forum. sam rowniez mam ochote komus nawtykac lub nawymyslac, dlatego powstala ta ksiega. jak widac jest przydatna i wolalbym zeby pisac tu zamiast 'walczyc' i psuc inne posty.
dziekuje za wyrozumialosc
Ving-Zaba
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Xia Chang, znajdziesz w sobie na tyle odwagi cywilnej, żeby podpisać się pod swoimi wypowiedziami?
Zadumany głęboko
K.
A jakby to zrobił, to będzie można obstawiać wynik ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
sadze Ving ze furtki takie jak to nazwales nie powinny polegac na "ty pip, pierd...pip....kur....pip..."
ale moze ja sie nie znam:)
aczkolwiek to zaszczyt byc postawionym obok Adama...
shaft frajer 2
Napisano Ponad rok temu
JUMBO FRAJER PART III
Napisano Ponad rok temu
: swiat kungfu jest piekny :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze przez weekend minela mnie mila chryja4. Zakaz obrażania innych użytkowników
Dobrze, ze juz sie uspokoiliscie... :-)
Ale, czy to nie bylo tak, ze w pierwszym poscie VingDragon poprosil o cos takiego:
tu zgodnie z tematem i jak za czasow Komuny prosze wpisywac swoje skargi, zazalenia, obelgi i inne takie, po to by nie zasmiecac nimi innych tematow. moze to jakos pomoze
dajcie smialo upust swoim emocjom tutaj - bo na priva rzadko kto ma odwage pisac - wszelkie epitety dozwolone
do moderatorow: prosze nie banowac tu nikogo. czas i ilosc postow pokaze czy ow watek jest potrzebny czy nie
Napisano Ponad rok temu
usprawiedliwiajace obelgi pod czyim sadresem..okey...czyli po prostu olac ten dzial bo i tak niczym nikt sie tyu nie przejmie..
super. to juz lepiej bede milaczal..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juz mnie krew zalewa. jak spytam kogos "co tam na forum ciekawego?" odpowiadaja a nic sie nie dzieje ciekawego - nudy.
ale jak juz sie jakas ciekawa dyskusja zacznie (czesto goraca) wtedy wszyscy placza
co niektorym naprawde przydalby sie porzadny wpierdol na przebudzenie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Qigong - rzeczywistość a domysły i imaginacje
- Ponad rok temu
-
Do czego prowadzi sekciarstwo...
- Ponad rok temu
-
Yin Yang bapanzhang
- Ponad rok temu
-
Nefrytowy cesarz
- Ponad rok temu
-
36th chamber of shaolin kto mi moze przegrac ZAPŁACE!!
- Ponad rok temu
-
Bron kung-fu !!
- Ponad rok temu
-
shaolin cup- Berlin
- Ponad rok temu
-
wing chun ,wing tsun,ving tsun -uporzadkujmy liste
- Ponad rok temu
-
Największe międzynarodowe stowarzyszenia Kung-Fu