Controlled Labs - Blue up
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Controlled Labs - Blue up , co myślicie o tym specyfiku. Zakupiłem go na cykl między Stormem. Dobry pomysł? brał juz to ktoś?
To jest Tribulus. Ile masz lat ?
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Możesz połączyć.aktualnie biorę natural sterol complex, mogę to z tym łączyć czy poczekać az mi to się skończy i wtedy zabrać się za tego tribullusa?
Napisano Ponad rok temu
aktualnie biorę natural sterol complex, mogę to z tym łączyć czy poczekać az mi to się skończy i wtedy zabrać się za tego tribullusa?
Ja bym sie zastanowil nad laczeniem tych dwoch produktow. Bo ja nie wiem czy one synergicznie na siebie nie dzialaja. Mozesz tylko zmarnowac pieniadze i wlasciwie nie bedziesz wiedzial ci Cie bardziej koplo i co na przyszlosc kupic. Ja bym np dorzucil do tego NSC beta alanine a blue up wzial po skonczeniu NSC. Tez zalezy ile masz butelek z NSC. Jedna duza (180) wystarcza na 30 dni, Blue up pewnie tez na 30 dni = okolo 8tygodni. Beta Alanina swietna rzecz na podwyzszenie wytrzymalosci w czasie przerwie od kreatyny. A po tych 8 tygodniach znowu cykl na kreatynie Ot taka moja sugestia.
Btw daj znac jak dziala na Ciebie ten Natural Sterol complex, sam go kupilem i mam zamiar wziac jak skoncze cykl na Ngorge
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak kupowałeś w sklepie to powinno być ok,niektóre są syfiaste w smaku a inne są zajebiste w smaku.
Ja mialem bialko z Dymatize o smaku "smooth banana" - dalej stoi na szafie (juz ponad pol roku ) smak jak wymiociny, nie wiem, moze wadliwa partia, bo wszystko kupuje w jednym i tym samym sklepie i reszta jest zawsze ok ...
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Ja mialem bialko z Dymatize o smaku "smooth banana" - dalej stoi na szafie (juz ponad pol roku ) smak jak wymiociny, nie wiem, moze wadliwa partia, bo wszystko kupuje w jednym i tym samym sklepie i reszta jest zawsze ok ...
Ja zawsze jestem zwolennikiem tradycyjnych smaków czyli np. wanilia i czekolada
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem próbkę białka Dymatize chyba waniliowe i tez było chujoweJa mialem bialko z Dymatize o smaku "smooth banana" - dalej stoi na szafie (juz ponad pol roku ) smak jak wymiociny, nie wiem, moze wadliwa partia, bo wszystko kupuje w jednym i tym samym sklepie i reszta jest zawsze ok ...
Napisano Ponad rok temu
p.s Rozpuszczone już nie smakuje tak jak pachnie.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Możesz pic po śniadaniu, po południo,na noc,możesz je pic parę razy dziennie.Jak ktoś już tu wejdzie to ja mam taką sprawę, chodzi o radę. Kiedy tzn w jakiej porze dnia pic sobie to białeczko? Jak rano ide na siłke to wypic po sniadaniu czy pozniej p opołudniu wypic a przed treningiem może lepiej gainerka ? Czy może całkiem wieczorkiem to białko?
p.s Rozpuszczone już nie smakuje tak jak pachnie.