Prohormony - DIANOBOL - ZOE LABS
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
wiesz ze cykl hgh jest kosztowny i dlugo trwaly trzeba to brac co najmniej 8 miesiecy bo chyba po 4 miesiacu zaczynaja byc widoczne efekty
Laska, jak masz jakies doswiadczenia na temat prohormonow to dawaj Ja osobiscie jestem nowicjuszem w tej dziedzinie. Opinie sa rozne na stronach polskich to wielki syf i wszyscy polecaja Tribulusa zamiast prohormonow. Na zachodzie to Hit a w USA to juz Mega HIt. Ja biore Tribulusa i Dianobol (prohormon) a od przyszlego tyg dolacze HMB. Z tymi efektami to chyba jest roznie na stronce ZOE LABS jest zmianka ze Dianobol rusza sie juz od drugiego tygodnia, no w sumie testuje opisze sie pozniej. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Nie szkoda hajsu na HMB dzialanie prawie zadne , delikatny antykatabolik i trzeba dlugo suplementowac zeby cos zaczelo dzialac.
Napisano Ponad rok temu
Używanie somatotropiny oferuje trzy podstawowe efekty działania. STH ma silny efekt anaboliczny i powoduje zwiększenie syntezy protein, która uwidacznia się poprzez powiększenie komórek mięsniowych jak i zwiększenie się ich liczebności. Takiego dwutorowego efektu działania HGH nie ma żaden steryd anaboliczny,
Drugim efektem działania jest wpływ na proces spalania tkanki tłuszczowej,(wiec przygotuj sie na schudniecie i utrate wody) Trzecim efektem jest duzy przyrost siły
niektozy uwazaja go za wspanialy srodek a inni za bezuzyteczny jedno jest pewne cykl hgh jest kosztowny i dlugotrwaly!!! dlatego nie jest on osiagalny dla zwyklych smiertelnikow ale masa na nim zdobyta jest dobrej jakosci i praktycznie zostaje
Podczas stosowania HGH wzrasta zapotrzebowanie organizmu na hormon tarczycy, insulinę a takze hgh powinno brac sie z innymi sterydami anabolicznymi poniewaz hgh powoduje lepsze ich dzialanie.
Efekt optymalny osiąga się poprzez jednoczesne stosowanie HGH, sterydów anabolicznych, hormonów tarczycy i insuliny. Podczas stosowania HGH należy bezwzględnie dostarczać trzy hormony aby osiągnąć możliwie maksymalne rezultaty. Są nimi: HGH, insulina, oraz T-3 (np. Cytomel). Tylko w takim przypadku wątroba jest w stanie rozpocząć uwalnianie optymalnej ilości somatomedyn i insulinopodobnych substancji wzrostowych.
Czołowi kulturyści stosują średnio 4-16 jednostek dziennie. Ponieważ okres półtrwania HGH wynosi mniej niż godzinę nie dziwi fakt, że niektórzy kulturyści dzielą swoją dawkę dzienną na 3-4 strzały po 2-4 jednostki każdy.(wiec kasy w to troche pójdzie )Stosowanie HGH na pół gwizdka jest z góry skazane na niepowodzenie. Minimalne efektywne dawki rozpoczynają się od 4 jednostek dziennie.
Minimalny czas stosowania hormonu wzrostu od 8 tygodni. nawet do kilku miesiecy!!!!!!!!!
Należy pamiętać aby za każdym razem zmieniać miejsce zastrzyku. Unikniemy w ten sposób lipoatrofii, czyli nadmiernego ubytku tłuszczu z komórek w pobliżu miejsca podawania substancji
pozdro
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bralem kiedys ph superdrol i trenadrol efekty porównywalne do mety moze nie ciagnie tak wody ale silowe jak na mecie, gorzej z blokiem bo juz w polowie cyklu przyblokowalo mnie mocno, odblok zrobilem z clomu i nolvy bez tego lepiej nie startowac.
Nie szkoda hajsu na HMB dzialanie prawie zadne , delikatny antykatabolik i trzeba dlugo suplementowac zeby cos zaczelo dzialac.
Powiedz mi kiedy widziales pierwsze efekty dzialania? Odblokowanie jest uszykowane . Wiem ze HMB to miernota ale mam jeszcze 300 tabsow. Dzieki za info !
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
o sory faktycznie sie jablem wczesniej napisales ze moze bys zrobil cykl z hgh i tak jakos mi to zostalo w glowie ze sie za szybko rozpisalem
Spoko, tez mam czasami przeblyski w odpowiedziach Dobrze ze ogarniamy temat. W sumie jak zrobimy temat o HGH bedziesz mial gotowa odpowiedz Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrób ze 2 miesiace minimum, lepiej jak oczyscisz receptory wtedy nastepne ph podziałają duzo lepiej, albo kup jest taki suplement który troche pomaga w oczyszczaniu receptorów j jesli dobrze pamietam to reset ad z alri , wszystko dziala na zasadzie zamek-klucz gdzie substancja wprowadzona z zewnatrz połączy sie z odpowiednim bialkiem receptorowym i wywoła odpowiednie działanie w organizmie. Stosując obecnie ph masz juz te receptory pozapychane i musza sie oczyscic zeby kolejny ph mial sie z czym łączyc..pozdrawiam
Maxym, dobre rady i dobra forma wypowiedzi/objasnienia. Pozdro i dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu