Opłaty za treningi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na serio-to zalezy od klubu.sa skecje, ktore sa podpiete pod jakas wieksza organizacje, lub zrzeszenia,kluby sportowe itd. i wtedy rzeczywiscie moze byc taniej, a wcale nie gorzej.
ale nielam sie, VT,bjj i kravaciarz zawsze beda liczyc ok.100, wiec nie ma sie co martwic:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz bule 85 za Jkd. Drozej i mniej treningow niz w pzypadku shido. Jednak jest rownie wysoki poziom, mata na stale, oraz sekce mam 4 przystanki od domu na czym duzo moge zaoszczedzic na przejazdach
Napisano Ponad rok temu
Ta, ja w swoim klubie place 50 i choc nie jest to malo, mam poczucie, ze sa to dobrze wykorzystane pieniadze
Ja place tyle samo powiem wiecej, wiem ze lepiej nie moglbym ich ulokowac.....
Bo to jest dla mnie inwestycja na przyszlosc......
Napisano Ponad rok temu
Michał ma w tej chwili najdroższe treningi w Krakowie (chyba 100 dokładnie w tej chwili nie wiem) i jakby nie patrzeć sekcja mu się "sypie"
konkurencja jest tu cholernie duża (nie tylko w jj, chociaż tylko tu jest ok 20 klubów) więc robi wszystko aby uzasadnić swoje istnienie na rynku z takimi cenami
jednym z wygłupów Michała jest tzw opłata klubowa (podobno teraz z tego zrezygnował - może potwierdzi ktoś kto u niego aktualnie ćwiczy) którą należało uiszczać bez względu na to czy się uczestniczy w zajęciach czy nie... dopiero przerwa dłuższa niż 3 mies zwalniała z tego obowiązku
jest sporo klubów jj które działają za ok 50 zł ( Śliwka uzasadnia taką cenę przy treningach karate, przy jj jego zdaniem dobry klub bierze 100 tak przynajmniej napisał w w/w artykule) i te kluby psują Michałowi dobry humor
na conajmniej dwa konkurencyjne ośrodki pozwolił sobie na bezpośredni atak na łamach swojej gazety... pozostałe próbuje zdyskretytować w ten sposób
ale zgadzam się argument że klub (trener) jest do bani bo za mało bierze za treningi uważam za debilny
Napisano Ponad rok temu
ale zgadzam się argument że klub (trener) jest do bani bo za mało bierze za treningi uważam za debilny
Dokladnie. Ja place 11zl/msc i trenerzy sa okej. Ale podrozalo ostatnio o 10% 8O :wink: (kosztowalo 10 )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co ty cwiczysz?ale zgadzam się argument że klub (trener) jest do bani bo za mało bierze za treningi uważam za debilny
Dokladnie. Ja place 11zl/msc i trenerzy sa okej. Ale podrozalo ostatnio o 10% 8O :wink: (kosztowalo 10 )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli któs planuje wystartować w lidze:
Kask najtanszy do Kali u nas 99zł.
Kije około 50zł
Ochraniacze od 100 (łokcie, kolana)
Rekawice tu jest problem na lidze czesc uzywa do Hokeja najtansze 300zł.
To jest spora inwestycja na którą kompletnie niemam kasy...
A jeszcze dojdą seminaria...
Moze kredyt bankowy wezme...
Napisano Ponad rok temu
Panowie macie wyjebiscie, niestety niemoge powiedziec tego o cenach zwiazanych z FMA, albo Sayoc...chciałbym płacić poniżej 100zł i mieć codziennie treningi. Jednakw moim przypadku cena jest uwrunkowana tym ze zajecia odbywają się w klubach fittnes. W Warszawie ogólnie jest drogo a koszty dodatkowe to nie wspomne:
Jezeli któs planuje wystartować w lidze:
Kask najtanszy do Kali u nas 99zł.
Kije około 50zł
Ochraniacze od 100 (łokcie, kolana)
Rekawice tu jest problem na lidze czesc uzywa do Hokeja najtansze 300zł.
To jest spora inwestycja na którą kompletnie niemam kasy...
A jeszcze dojdą seminaria...
Moze kredyt bankowy wezme...
wspolczuje hehe...ja narazie nie mam kasy nawet na zwykle rekawice
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile czasu na dojazd?
- Ponad rok temu
-
technika czy masa i siła
- Ponad rok temu