Napisano Ponad rok temu
Za dużo domysłów prowadzi do błędnych interpretacji i w konsekwencji nieporozumień. Ja aikido nie rzucam, za fajne jest, za dużo zabawy z tego mam.No co ty, Randall, nie domyslasz sie
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rzucaj, Randallu tego aikido, nie rzucaj. Nakrecimy o Tobie film: Ostatni Prawdziwy Wojownik :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ oczywiście że istnieją prawdziwi. Aricza, pisz scenariusz, tylko obsadź jakieś role żeńskie, ze 3 przynajmniejKurcze, ciągle wierzę, żę istnieja prawdziwi wojownicy, choć siksą nie jestem!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakoś ta wizja fruwających facetów w spódnicach nie pasuje mi do imadzu prawdziwego mena woriora!!
może mnie kto oświeci![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Aricza, pisz scenariusz, tylko obsadź jakieś role żeńskie, ze 3 przynajmniej
, ja załatwie wojowników
i zatańczymy przed kamerami. Jak już nas wezmą do holiłudu na plan "Ostatni samuraj kontratakuje" i będziemy rozpalać grila studolarówkami, to nikt nie podskoczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja cie oswiece
nie szukaj maczo i wariora w sztuce aikido
aikido nie jest dla wariorów ale dla myslacych jednostek.
Napisano Ponad rok temu
Aricza, pisz scenariusz, tylko obsadź jakieś role żeńskie, ze 3 przynajmniej
, ja załatwie wojowników
i zatańczymy przed kamerami. Jak już nas wezmą do holiłudu na plan "Ostatni samuraj kontratakuje" i będziemy rozpalać grila studolarówkami, to nikt nie podskoczy.
Do rol zenskich zglaszam Jusi, Kade i siebie, bo najbardziej aktywnie sie wlaczamy do debaty o prawdziwych wojownikach. Wnioskuje, ze sie znamy na prawdziwych wojownikach i potrafimy ich docenic![]()
![]()
![]()
![]()
Obsada pasuje![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to mam przerąbane jak w ruskim czołgu z lufa do środka i zaspawanym włazemSamuraj po przecieciu przeciwnika katana na pol szedl sobie do domu, malowal obrazek i pisal haiku
![]()
Wojownik ma byc artysta. Wojennym, ofkoz... I myslacym, jak najbardziej
Napisano Ponad rok temu
Czy to aluzja do pewnego znanego nam aikidokiprzerąbane jak w ruskim czołgu z lufa do środka
Napisano Ponad rok temu
Jaki powinien byc prawdziwy wojownik?
Czy mezczyzni, ktorzy cwicza aikido, staja sie wojownikami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yeah :peace: CV ze zdjęciami + wymiary (na kostiumy rzecz jasna) wysyłajcie emalią. Następnie zorganizujemy spotkanie "organizacyjne" :drinking: i ustalimy podział zyskówObsada pasuje
Napisano Ponad rok temu
Nie pasują? już oświecam. "Czarni" palili ludźmi w piecu i gotowali w oleju na długo zanim o ten "niecny" proceder posądzono hitlerowców. I wiesz co, naziści za to wisieli, a ich nikt nie ruszył mimo że zamęczyli setki tysięcy ludzi. Gdy katoliccy "misjonarze" zawitali do Meksyku, żylo tam okolo 11 milionów Indian, a po stu latach juz tylko póltora miliona. Oni wiedzą jak prowadzić wojnę i wiedzą jak zaadaptować sie do każdej sytuacji. Doskonali wojownicy jak dla mnie.jakoś ta wizja fruwających facetów w spódnicach nie pasuje mi do imadzu prawdziwego mena woriora!!
może mnie kto oświeci![]()
![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu