Mezczyzna-wojownik
Napisano Ponad rok temu
Są ludzie, którzy mogą zaprezentować namiastkę tego określenia, ale ze świecą ich szukać.
Niestety takie czasy...
Napisano Ponad rok temu
ale co ty opowiadasz? 8O a Tomuś w "Ostatnim Samuraju"? jest i to nie sam i w naszych czasach :wink:Ludzie! Co wy wygadujecie??? Prawdziwy wojownik (płeć można dobrać dowolnie :wink: ). COŚ TAKIEGO NIE ISTNIEJE!!! :twisted:
a tak poważnie to trudno uwierzyć, że tacy są, bo być prawdziwym wojownikiem to chyba znaczy więcej niż umieć walczyć
a tak na marginesie, można wygrać podróż do Japonii, by nauki Bushido pobierać. 8O niezła jazda. ciekawe, kto będzie tym farciarzem. szczegóły na oficjalnej stronie "Ostatniego Samuraja" (szukajcie a znajdziecie :wink: ) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzasz aby?
Wiesz, filmy kręci się dla publiczności a ten człowiek, który gra w tym filmie to AKTOR i jego praca wymaga aby był wiarygodny na planie... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale skoro a propos Toma Cruisa to ciekawa jestem opisu jego "wojowniczości" na podstawie "Mission Impossible"... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ludzie co z wami, czy was w szkole i w domu nie uczyli czytać zdań od początku do końca? :roll: gdzie wy wyczytaliście, że to było serio nie rozumiecie sensu wypowiedzi. nie rozumiecie ironii a rzucacie się jakby chodziło o atak na wasze teksty :roll:ale co ty opowiadasz? 8O a Tomuś w "Ostatnim Samuraju"? jest i to nie sam i w naszych czasach :wink:
a tak poważnie to trudno uwierzyć, że tacy są, bo być prawdziwym wojownikiem to chyba znaczy więcej niż umieć walczyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a już straciłam nadzieję i poczułam się wyalienowana... :? :wink: dzięki
Nie przejmuj się :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to odeszli? Gdzie odeszli? Kto?Brawo, brawo
A ja slyszalam i omal uwierzylam, ze na fzhodzie prawdziwi wojownicy odeszli z aikido
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
HIP HOP w BUDOJO
- Ponad rok temu
-
Pomocy... !!! ...
- Ponad rok temu
-
Dział reklamy;))))
- Ponad rok temu